Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κάμερα κατέγραψε τη Σία Κοσιώνη να... τρέχει στο πλατό του ΣΚΑΙ - Τι συνέβη

Απίστευτο σκηνικό!

11 Δεκεμβρίου 2020 12:10
Κάμερα κατέγραψε τη Σία Κοσιώνη να... τρέχει στο πλατό του ΣΚΑΙ - Τι συνέβη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τρομερό, αλλά παράλληλα και γλυκό σκηνικό σημειώθηκε στο πλατό του ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη και ένα... σκύλο! Μάλιστα, το κατέγραψε η κάμερα και η παρουσιάστρια το δημοσίευσε στο Instagram.

Μπορεί η παρουσιάστρια μπροστά από τις κάμερες να είναι σκληρή, μεταφέροντας όλες τις ειδήσεις της επικαιρότητας, ωστόσο, αυτό το ύφος που παίρνει όταν σβήνουν οι κάμερες εξαφανίζεται.

Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία ένας σκύλος εισέβαλε μέσα στο πλατό του δελτίου. "Μήπως την βλέπετε πουθενά;" έγραψε η Σία Κοσιώνη στην ανάρτηση της. Μιας και αναφερθήκαμε στη Σία Κοσιώνη, δείτε εδώ το μέρος που έγινε ο γάμος της!

Δείτε τη φωτογραφία:

Πηγή: Youweekly.gr

«Θύελλα» αντιδράσεων με τη Σία Κοσιώνη - Χαμός με την παρουσιάστρια

«Θύελλα» αντιδράσεων προκλήθηκε από ένα σχόλιο της Σίας Κοσιώνη, με τον χαμό να επικρατεί με την παρουσιάστρια και τη γυναίκα, που διάβασε τα λόγια της, να τρελαίνεται.

Η Σία Κοσιώνη, που ζει το δικό της βουβό πόνο, και η Νίκη Λυμπεράκη έχουν θέσει ως προτεραιότητα την οικογένεια τους και φροντίζουν να περνούν πολύ χρόνο με τα παιδιά τους.

Η Νίκη Λυμπεράκη είναι ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της. Έτσι, κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έλαβε ένα σχόλιο που την άφησε… άφωνη από την Σία Κοσιώνη.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο ΣΚΑΪ της έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτή την κουκουβάγια την έχουμε βαφτίσει Ποου Ποου. Πάτα μια και θα καταλάβει». Και η Νίκη Λυμπεράκη έσπευσε να απαντήσει, σχολιάζοντας: «Πεθαίνω με τον ήχο της πριν από τα τραγουδάκια».

Εξελίξεις στο γάμο της Σίας Κοσιώνη - Τι συνέβη;

Εξελίξεις υπάρχουν στο γάμο της Σίας Κοσιώνη, με τη γνωστή παρουσιάστρια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη και να προχωρούν σε μια ιδιαίτερη πράξη.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει πλέον αρκετό χρόνο στο σπίτι και έτσι θέλησε να αλλάξει για λίγο το κλίμα και να… Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share