Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγικές στιγμές για τον Σάκη Ρουβά - Σοκαρισμένη η Κάτια Ζυγούλη

Τι συνέβη;

10 Δεκεμβρίου 2020 19:49
Τραγικές στιγμές για τον Σάκη Ρουβά - Σοκαρισμένη η Κάτια Ζυγούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικές στιγμές πέρασε τις προηγούμενες μέρες ο Σάκης Ρουβάς, με την Κάτια Ζυγούλη να είναι σοκαρισμένη και να μην το κρύβει, μένοντας φυσικά στο πλευρό του συζύγου της, με την κάμερα πρόσφατα να τους... πιάνει να είναι ασυγκράτητοι στο δρόμο.

Ο διάσημος τραγουδιστής έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως μάλιστα ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής και κριτής του The Voice θα απευθυνθεί άμεσα στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά:

«Fake Account Alert! Με αφορμή διάφορα μηνύματα που λαμβάνω το τελευταίο διάστημα από γνωστούς και φίλους, για ψεύτικους λογαριασμούς που χρησιμοποιούν παράνομα και χωρίς καμία σχετική άδεια το όνομά μου, θα ήθελα να επισημάνω πως δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Όλες οι αναρτήσεις και οι συνεργασίες μου, εμφανίζονται αποκλειστικά και μόνο στους επίσημους λογαριασμούς μου στα social media, οι οποίοι έχουν και τη σχετική επισήμανση (verified). Επιφυλάσσομαι να απευθυνθώ άμεσα στις αρμόδιες αρχές για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης», έγραψε.

«Δε θέλω τον Σάκη Ρουβά...» - «Κόκκαλο» όλοι με την Κάτια Ζυγούλη

«Κόκκαλο» έμειναν όλοι με την Κάτια Ζυγούλη και όσα είπε για τον Σάκη Ρουβά, με την ίδια να μιλά για τη ζήλεια του γνωστού τραγουδιστή και την οικογενειακή τους ζωή.

Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια μοιράστηκε μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου άγνωστες πτυχές της καθημερινότητας της με τον σύζυγό της και τα τέσσερα παιδιά τους. Επίσης, μίλησε για την απόφασή της να αποσυρθεί από τον χώρο της μόδας, από τα λαμπερά εξώφυλλα, τις πασαρέλες και την καριέρα στο εξωτερικό, για χάρη της οικογένειάς της.

«Το πρώτο παιδί πιστεύαμε πως θα είναι το τελευταίο. Το βγάλαμε Αναστασία. Ο Θεός τα έφερε τα υπόλοιπα. Αυτές οι ψυχές ήθελαν να ενσαρκωθούν και διάλεξαν εμένα και τον Σάκη και ήρθαν. Ήταν σαν δώρα, "έβρεχε" παιδιά. Η Αναστασία ήρθε από μόνη της, δώρο Θεού. Σοκαριστικό δεν στο κρύβω, καλοδεχούμενο βέβαια. Δεν την περίμενα. Δυσκολεύτηκα να το συνειδητοποιήσω όταν έμεινα έγκυος. Ήμουν 29 στο πρώτο παιδί, αλλά ήμουν στον κόσμο μου τότε. Έκανα πολλά ταξίδια τότε. Δούλευα πάρα πολύ και κάπου μέσα μου στενοχωριόμουν. Όταν ήρθε το πρώτο παιδί δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι αυτό θα μου φέρει ένα δώρο ηρεμίας. Για μένα ήταν το τέλος της καριέρας μου. Στην πορεία βλέπεις πως όλα έρχονται για να σε κάνουν να νιώσεις όπως πρέπει να νιώσεις. Τότε το παιδί σήμαινε το τέλος της καριέρας. Εγώ έμενα μήνες στην Αμερική και το Παρίσι. Δε μπορούσα να αφήσω το παιδί για μήνες για να πάω να δουλέψω» επισήμανε.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Κάτια Ζυγούλη αποκάλυψε ότι πέρασε από δοκιμαστικό για τη θέση του κριτή στο «GNTM», αλλά τελικά δεν επιλέχθηκε γιατί δεν άντεχε να ασκεί σκληρή κριτική. «Πήγα στο δοκιμαστικό με μια τόσο ρομαντική διάθεση γιατί έχω την τάση να θέλω να είμαι χρήσιμη. Θέλω, με ότι έχω μάθει, να βοηθήσω και κάποιον άλλον. Έχω την ανάγκη να είμαι χρήσιμη. Όταν πήγα εκεί πέρα ήμουν τόσο γλυκιά, συγκαταβατική… Δεν με επέλεξαν και ξέρω ακριβώς το λόγο. Στην πορεία κατάλαβα πως δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Τα παιδιά που πηγαίνουν εκεί, πηγαίνουν με όνειρα, θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Επειδή έχω υπάρξει στη θέση του να με κρίνουν για τα πάντα, έχω πληγωθεί ως ακατέργαστο παιδάκι, δεν αξίζει σε κανέναν να του φέρονται έτσι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share