Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ με τον Γιώργο Παπαδάκη: Άγρια κόντρα στον αέρα με ένα από τα κορίτσια του

Χαμός στον ΑΝΤ1

10 Δεκεμβρίου 2020 15:39
Σοκ με τον Γιώργο Παπαδάκη: Άγρια κόντρα στον αέρα με ένα από τα κορίτσια του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ επικράτησε στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος είχε προχωρήσει σε άγρια κόντρα με ένα από τα κορίτσια του στον αέρα, προκαλώντας αναστάτωση.

Ο έμπειρος παρουσιαστής ήταν εκείνος που ανέλαβε μια μέρα να ενημερώσει στο «Πρωινό» για τα του κορωνοϊού. Ως ο πλέον πολύπειρος έφερε τη συζήτηση και στο εμβόλιο, μιλώντας και για τη «μάχη» του με τον φονικό ιό.

«Εσύ θα το κάνεις;» ρώτησε τη Φαίη Σκορδά.

«Χάρηκα πολύ με την είδηση για το εμβόλιο, άλλαξε όλη μου η ψυχολογία. Σαφώς και κάποια στιγμή θα το κάνω. Αν θες να σου απαντήσω σαν Φαίη; Ό,τι πει ο μπαμπάς μου θα κάνω που είναι γιατρός και τον εμπιστεύομαι, και ο αδελφός μου. Τυχαίνει να είμαι σε ένα περιβάλλον με γιατρούς, έχω την ξαδέλφη μου που είναι μικροβιολόγος. Και για τα παιδιά μου ό,τι πει ο παιδίατρος. Μπορώ εγώ που είμαι παρουσιάστρια να ξέρω; Τους γιατρούς θα ρωτήσω», απάντησε.

"Ίδρωσα και βλέπω...": Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παπαδάκη

Ένα άγνωστο περιστατικό ντροπής, είχε μοιραστεί με τους τηλεθεατές του και τους συνεργάτες του, ο Γιώργος Παπαδάκης, το οποίο είχε σημειωθεί στην αρχή της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα", είχε απευθυνθεί στον Γιώργο Γρηγοριάδη, και του είχε πει με χιούμορ να προσέχει μην πάθει αυτό που έπαθε ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δικηγόρος του Donald Trump, όταν η βαφή των μαλλιών του ξέβαψε και έγινε... περίγελος όλων.

"Αυτό μου έχει τύχει κι εμένα όταν έκανε το “3 στον αέρα”. Τότε τα κορίτσια στο μακιγιάζ μου είχαν πει να μου βάλουν αυτό που βάζουν και κάποιοι συνάδελφοί σας; Λέω τι είναι αυτό; Και μου απάντησαν πως πρόκειται για ένα σπρέι που καλύπτει τη φαλάκρα. Με τα χίλια ζόρια είπα ναι. (…).

Ήταν Ιούνιος με φοβερή ζέστη και μετά την εκπομπή φύγαμε για Θεσσαλονίκη. Ίδρωσα και βλέπω τον κόσμο να με κοιτάει και να γελάει. Πρώτοι μήνες τότε που εμφανιζόμουν στην τηλεόραση, όλοι στην αρχή γίνονται ψώνια και πίστευα ότι με αναγνώρισαν… Μέχρι που ήρθε η αεροσυνοδός και μου είπε ότι έχω ιδρώσει κι έχει ξεβάψει το μαλλί μου και είχε γίνει όλο το πρόσωπό μου καστανό" είχε εξομολογηθεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share