Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Η ζωή μου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη...» - Σούσουρο με τις αποκαλύψεις της Ζέτας Μακρυπούλια

Πώς θα τον ζωγράφιζε;

9 Δεκεμβρίου 2020 20:34
«Η ζωή μου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη...» - Σούσουρο με τις αποκαλύψεις της Ζέτας Μακρυπούλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σούσουρο επικράτησε με τις αποκαλύψεις της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία μίλησε για τη ζωή της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, απαντώντας και στο τι θα ζωγράφιζε, για να αποτυπώσει το σύντροφό της, έχοντας πει και το μεγάλο «ναι» νωρίτερα.

«Για να τον αποτυπώσω, θα επικεντρωνόμουν στη θάλασσα, καθώς εμπεριέχει πολλά πράγματα. Το βυθό, που είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του είναι ανεξερεύνητο. Την ηρεμία, την επιβλητικότητα, τον ορίζοντα, τη φορτούνα, την τρικυμία.

Στη θάλασσα θέλεις να κολυμπήσεις, όμως το δυνατό κύμα μπορεί να σε καταπιεί. Ναι στη θάλασσα θα επέμενα, γιατί και ο Μιχάλης κι εγώ έχουμε όλα τα στοιχεία μας γι΄αυτό και ταιριάζουμε. Αν η θάλασσα ήταν μόνο λαδιά, δεν θα μου άρεσε. Σε ένα γενικό πλαίσιο, θα σου έλεγα ότι ο Μιχάλης είναι μια πολύ μεγάλη και σημαντική συνάντηση στη ζωή μου. Δεν πιστεύω ότι είναι τυχαίο το ότι είμαστε μαζί.

Το γιατί αλλά και το τι έχω ανακαλύψει για μένα μέσα από αυτή τη σχέση, το πώς έχουμε δεθεί και τι έχουμε κοινό είναι θέματα προσωπικά, για τα οποία δεν μπορώ να μιλήσω. Ούτε στη συμβίωσή μας πιέστηκα. Ακόμη και πράγματα που, αν τα έκανε κάποιος άλλος με ενοχλούσαν, αν τα κάνει ο Μιχάλης, δεν με πειράζουν, έχω ήπιες αντιδράσεις. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό. Ίσως είναι αυτό που λέμε ταίριασμα», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της.

«Τελείωσα...» - Άναυδος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με το «ξέσπασμα» της Ζέτας Μακρυπούλια

Άναυδος έμεινε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με το «ξέσπασμα» της Ζέτας Μακρυπούλια, με την παρουσιάστρια να αναφέρει χαρακτηριστικά πως… έγινε ρεζίλι και τελείωσε.

Η ίδια, στη διάρκεια του «Ρουκ Ζουκ», κατευθυνόταν στην ομάδα που είχε σειρά να παίξει όταν στον πάγκο της ομάδας είδε μία ψεύτικη κατσαρίδα. Η παρουσιάστρια αντέδρασε άμεσα ρωτώντας αν είναι αληθινή και από εκείνη τη στιγμή σχεδόν κατέρρευσε.

Προσπαθούσε να αποφύγει το έντομο ακόμα και όταν σιγουρεύτηκε ότι είναι ψεύτικο, τρόμαξε, κρύφτηκε πίσω από έναν παίκτη ενώ την ίδια στιγμή με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά της.

Η έντονη δυσφορία προς το ψεύτικο έντομο φάνηκε και από τις παρατηρήσεις που έκανε στο κοντρόλ της εκπομπής το οποίο είχε ετοιμάσει αυτήν την φάρσα, πιθανότατα όταν έμαθε την φοβία της. Η ίδια παραδέχτηκε τον βαθύ φόβο που έχει προς το συγκεκριμένο έντομο και σχολίασε ότι έγινε ρεζίλι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share