Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Ώρες αγωνίας για τη Μαρία Μενούνος - Άσχημα νέα

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό και οι δύο γονείς της

8 Δεκεμβρίου 2020 21:08
Ώρες αγωνίας για τη Μαρία Μενούνος - Άσχημα νέα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ώρες αγωνίας περνά η Μαρία Μενούνος. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της Better Together with Maria, ότι και οι δυο γονείς της νοσούν από κορωνοϊό και βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Με ένα συγκινητικό μήνυμά της στο Instagram, μάλιστα, ζήτησε από τους θαυμαστές της να προσευχηθούν μαζί της, ώστε να ξεπεράσουν και αυτή τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία τους. Επίσης, θυμηθείτε το κλάμα της μπροστά στην κάμερα που είχε συγκινήσει το Πανελλήνιο!

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Keven Undergaro έμαθαν ότι και η μητέρα και ο πατέρας της είναι άρρωστοι και ταξίδεψαν στο Λος Άντζελες για να τους βοηθήσουν. Η υγεία της μητέρας της, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα εύθραυστη, καθώς η κυρία Λίτσα τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Φθάνοντας σπίτι της, η Μαρία Μενούνος ενημερώθηκε πως και οι δυο γονείς της νοσούν με Covid-19. Πρώτα νοσηλεύτηκε η μητέρα της και στη συνέχεια την ακολούθησε και ο μπαμπάς της στο νοσοκομείο.
«Οι τελευταίες δυο εβδομάδες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες. Οι γονείς μου διαγνώσθηκαν με Covid την παραμονή του Thanksgiving. Δυο γονείς, δυο νοσοκομεία.

Είμαι ευγνώμων σε όλους τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και το προσωπικό των νοσοκομείων που φροντίζουν με αυτόν τον συγκλονιστικό τρόπο τους γονείς μου. Είμαι ευγνώμων και για τους φίλους και τους συγγενείς που προσεύχονται για εμάς και μας στέλνουν την αγάπη τους», ανέφερε η Μαρία Μενούνος.

Και εξομολογήθηκε: «Θα περάσουμε αυτήν τη δοκιμασία με πίστη, φροντίδα και αγάπη. Δεν μπορούσα να μείνω άλλο σιωπηλή».

Δύσκολες ώρες για την Μαρία Μενούνος: «Γεια σας - Απλά στέκομαι εδώ και... ελπίζω» (photo)

Τον δικό της Γολγοθά περνάει η Μαρία Μενούνος καθώς η αγαπημένη της μητέρα, Λίτσα, δίνει μάχη ενάντια στον καρκίνο. Επίσης, θυμηθείτε το κλάμα της μπροστά στην κάμερα που είχε συγκινήσει το Πανελλήνιο!

Η παρουσιάστρια στέκεται βράχος δίπλα της σε όλες τις δύσκολες στιγμές χωρίς να χάνει την αισιοδοξία και το χαμόγελό της. Έτσι λοιπόν η Μαρία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το νοσοκομείο γράφοντας στη λεζάντα.

«Γεια σας. Απλώς στέκομαι εδώ και ελπίζω. Εννοώ η μαμά μου. Καθημερινά δέχομαι και ένα τηλέφωνο από κάποιον που έχει διαγνωσθεί με κάτι τρομακτικό. Δεν είστε μόνοι. Πάντα υπάρχει ελπίδα. Η μητέρα μου έχει αντιμετωπίσει τέσσερις καρκίνους στο κεφάλι μέσα σε 4 χρόνια. Είναι εύκολο; Όχι. Αλλά στέκεται εδώ και χαμογελά!»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share