Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Περίμενα να γίνει...» - Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε ανοικτά

Βόμβα

8 Δεκεμβρίου 2020 18:32
«Περίμενα να γίνει...» - Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε ανοικτά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελεωνόρα Μελέτη στο παρελθόν είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή της ότι την έχουν απατήσει αλλά ότι έχει απατήσει κιόλας σύντροφό της. Ενώ, πριν από λίγο διάστημα έχει οριστικό και το «διαζύγιό» της από την πρωινή ζώνη του Alpha.

Συγκεκριμένα είχε πει:

«Ζούσα για τη στιγμή της εκδίκησης. Έχω ρίξει κέρατο σ’ αυτόν που μου το έριξε. Το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου» εξήγησε γελώντας η Ελεονώρα και συμπλήρωσε: «Περίμενα να γίνει, μέχρι να εμφανιστεί ο κατάλληλος. Εμφανίστηκε, το έριξα, το ευχαριστήθηκα και έμεινα με τον άλλον…4 ολόκληρα χρόνια. Αυτό είναι που τον πείραξε τον άλλον, γιατί δεν ήταν κάποια ξεπέτα. Φυσικά και το έμαθε, γιατί ήμουν τόσο ερωτευμένη και αυτός ερχόταν κάτω από το σπίτι μου, παρακαλούσε τους γονείς μου και εγώ του έλεγα πως είναι πολύ αργά!».

Νέα παραίτηση στον Alpha! Χαμός ανάμεσα σε Νίκο Μάνεση-Ελεονώρα Μελέτη

Στα «κόκκινα» βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η συνεργασία του Νίκου Μάνεση και της Ελεονώρας Μελέτη, στo πλαίσιο της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη» στον Alpha.

Μετά την αποχώρηση της Τίνας Μιχαηλίδου, η οποία πρόσφατα παραιτήθηκε από την εκπομπή, έχουμε ακόμη μια αποχώρηση. Ο λόγος για τον Ευτυχή Γρυφάκη, ο οποίος εργαζόταν στη δημοσιογραφική ομάδα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στο «Ευτυχείτε», ο Ευτύχης Γρυφάκης υπέβαλε την Παρασκευή την παραίτησή του και αποτελεί πλέον παρελθόν από την εκπομπή.

«Έγινε μία σύσκεψη, στην οποία ο Alpha ζήτησε απ’ όλους τους συνεργάτες της εκπομπής να μην μιλούν για το θέμα της Ελεωνόρας και του Μάνεση. Επειδή δόθηκε πολύ μεγάλη δημοσιότητα στο θέμα της Μιχαηλίδου και γενικότερα με την κόντρα της Ελεωνόρας και του Μάνεση, είπαν σε όλους τους συντελεστές που εργάζονται αυτή τη στιγμή να μην μιλάνε καθόλου, καθώς η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν να γίνονται διαρροές προς τον Τύπο και στους δημοσιογράφους για το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στην εκπομπή» τόνισε ο δημοσιογράφος του OPEN.

Πανδαιμόνιο στον Alpha με τον Νίκο Μάνεση - «Εγώ είμαι το θύμα γιατί...»

Πανδαιμόνιο επικρατεί στον Alpha με τον Νίκο Μάνεση, ο οποίος βγήκε στην αντεπίθεση για όσες καταγγελίες έχει δεχθεί τον τελευταίο καιρό, μετά την επί της ουσίας διακοπή της συνεργασίας με την Ελεονώρα Μελέτη, με την κατάσταση να παραμένει τεταμένη.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία απάντησε για πρώτη φορά στα υπονοούμενα του Νίκου Μάνεση και στην παραίτηση της Τίνας Μιχαηλίδου από την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη». «Εγώ με την Τίνα τα έχουμε συζητήσει και ότι πρέπει να πει η μία στην άλλη το έχει πει. Δεν θα μιλήσω για λογαριασμό κανενός. Όποιος θέλει ας μιλήσει με τον εαυτό του. Χθες πήγα και είδα τη γιαγιά μου, η οποία είναι 86 ετών. Και τη λέω: "Τώρα που είσαι σε αυτή την ηλικία και κοιτάς πίσω, η ζωή περνάει;" Και μου λέει: "Παιδί μου έτσι!". Τώρα με τι θα ασχολούμαστε;» ανέφερε η παρουσιάστρια του Alpha.

Μάνεσης: «Εγώ είμαι το θύμα bullying, συκοφαντική δυσφήμιση λέγεται»

Από την άλλη, ο Νίκος Μάνεσης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για την παραίτηση της Τίνας Μιχαηλίδου και τόνισε ότι εκείνος είναι θύμα bullying και όχι η δημοσιογράφος. «Τι δουλειά έχω εγώ με μία δημοσιογράφο που παραιτείται από την εκπομπή της Μελέτη; Εγώ ρώτησα για να καταλάβω τι ακριβώς έχει γίνει και μου είπαν ότι αρνήθηκε να εργαστεί. Εμείς εδώ στο κανάλι λειτουργούμε ως εξής: ένα μήνα βγαίνει ένας ρεπόρτερ έξω, κάνει τεστ COVID-19 και ξαναμπαίνει μέσα. Από ό,τι πληροφορήθηκα κι εγώ, γιατί δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Μελέτη, έφτασε η σειρά της Τίνας Μιχαηλίδου να βγει έξω. Δήλωσε στη διεύθυνση του Alpha ότι θεωρεί υποτιμητικό να βγει έξω να κάνει ρεπορτάζ, έτσι μου έχουν πει, και στη συνέχεια παραιτήθηκε. Εγώ πώς εμπλέκομαι ρε παιδιά;

Το bullying είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία και πρέπει να αποδεικνύεται. Περιμένω να δω αποδείξεις. Γιατί αν δεν αποδειχθεί το bullying από όποιους το αναφέρουν δημοσίως, τότε υπάρχει ένα άλλο αδίκημα που λέγεται συκοφαντική δυσφήμιση. Να τελειώνουμε αυτό το καραγκιοζιλίκι. Καλή πορεία στην κυρία Μιχαηλίδου εκεί που έχει πιάσει ήδη δουλειά. Να σταματήσει να ασχολείται με το όνομά μου.

Τρία χρόνια είμαι τρελός και της κάνω bullying και παραιτήθηκε σήμερα; Που εγώ την έβαλα στην Ελεονώρα Μελέτη; Που η Ελεονώρα Μελέτη αμφισβήτησε την απόφασή μου αυτή όταν εμπλεκόμουν με την εκπομπή, επειδή είχε ακούσει άσχημα λόγια για την Τίνα Μιχαηλίδου και της είχα πει "κάνει για τη δουλειά σου, λίγο έλεγχο θέλει". Τι σας είπε η Τίνας Μιχαηλίδου που έκανε διαρροές στους διαδρόμους, για πείτε μου να μάθω κι εγώ. Τα παιχνιδάκια εγώ τα ξέρω και αυτή τη στιγμή διαπράττονται ποινικά αδικήματα. Εγώ είμαι το θύμα bullying, συκοφαντική δυσφήμιση λέγεται».

Τίνα Μιχαηλίδου: «Για να παραιτηθώ υπάρχει σοβαρός λόγος»

Η συνεργάτιδα της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για την αιφνιδιαστική παραίτηση της από τον Alpha. «Προφανώς, για να παραιτούμαι 13 Οκτωβρίου, υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν θα επιβεβαιώσω αυτή τη στιγμή (τα όσα ακούγονται για τη τοξική σχέση). Δεν έχω φύγει από άλλες κι άλλες εκπομπές. Για να παραιτούμαι σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρός λόγος και αυτή τη στιγμή οφείλω να διασφαλίσω την ψυχική μου ακεραιότητα» τόνισε η Τίνα Μιχαηλίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share