Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Εγώ τους λέω μ@λ@κες κι εσύ..." - Οργισμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου

Το περιστατικό που λίγοι θυμούνται!

8 Δεκεμβρίου 2020 14:56
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξω φρενών ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, που προχώρησε σε καβγά στο Twitter με συνάδελφό του, ο οποίος τον κατηγόρησε για το κάλεσμα που έκανε σε άνθρωπο με άποψη εναντίον της χρήσης μάσκας για τον κορωνοϊό.

Αφορμή, λοιπόν, ήταν η κίνηση του παρουσιαστή, να φιλοξενήσει στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, "ντιμπέιτ" ανάμεσα στην πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη και έναν καρδιολόγο που είναι κατά της χρήσης μάσκας.

Το γεγονός καυτηρίασε ο Μάνος Βουλαρίνος με tweet του αναφέροντας "Μεγάλη έκπληξη που Ευαγγελάτος και Χατζηνικολάου φιλοξενούν στις εκπομπές τους ανθρώπους που προπαγανδίζουν κατά της μάσκας διαδίδοντας επικίνδυνες ψεκασμένες ανοησίες που βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Ήταν πολύ υψηλού επιπέδου η μέχρι τώρα πορεία τους".

Απαντώντας στο σχόλιο του Μάνου Βουλαρίνου, ο άνκορμαν έγραψε: "Σοβαρευτείτε! Είμαι αυτός που χαρακτήρισε μ@λ@κες όσους μας προτρέπουν να μην φοράμε μάσκα, λέγοντας ότι αδιαφορώ για τις πιθανές κυρώσεις από το ΕΣΡ. Σας ενόχλησε που έδωσα 4 λεπτά σε κάποιον που διαφωνεί μαζί μου, μετά από ώρες συνεντεύξεων με όσους συμφωνούν; Ντροπή! ΣΚΑΙ λάσπη!". Μιας και αναφερθήκαμε στον Νίκο Χατζηνικολάου, δείτε εδώ όσα δεν ξέρατε για τη ζωή του.

Δείτε την ανάρτηση:

"Κινδυνεύει η ζωή μου..." - Σοκαρισμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου

Σοκαρισμένος ήταν στην εκπομπή του ο Νίκος Χατζηνικολάου, με έναν καλεσμένο του να τον συγκλονίζει, λέγοντας πως η ζωή του κινδυνεύει, με ένα υψηλά ιστάμενο άτομο κιόλας να του το αποκαλύπτει.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει καταγράψει πολλά χρόνια στην τηλεόραση και, σε αυτά δεν έχουν λείψει οι καβγάδες. Σε μία από εκείνες τις περιπτώσεις, κατηγόρησε έναν κορυφαίο Υπουργό, ότι έκανε επίθεση στους δημοσιογράφους, καθώς είχε αναφέρει πως δημιουργούνται θεωρίες συνομωσίας.

Καλεσμένος ήταν ο Γιάννης Πανούσης, ο οποίος είχε αποκαλύψει πως ο τότε διοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης, του είχε πει προ δεκαημέρου πως κινδυνεύει η ζωή του. Στη συνέχεια, όμως, δε θέλησε να δώσει καμία απάντηση.

Ο Υπουργός, βέβαια, ενημέρωσε τους δικηγόρους του για το ζήτημα, αλλά δε θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενα των συζητήσεών του, μιλώντας γενικά και αόριστα, κάνοντας έξαλλους άπαντες στο στούντιο. Μιας και αναφερθήκαμε στον Νίκο Χατζηνικολάου, διαβάστε εδώ μια έκτακτη αλλαγή του ΑΝΤ1 για την εκπομπή του.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share