Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ντροπή στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη: Αποκάλυψη τώρα!

Το περιστατικό που κανείς δεν ήξερε!

8 Δεκεμβρίου 2020 07:44
Ντροπή στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη: Αποκάλυψη τώρα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη αποκάλυψη "έσκασε" για το τι είχε συμβεί στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη! Ένα δεύτερο περιστατικό ντροπής έρχεται στο φως μετά από χρόνια και λίγοι γνώριζαν!

Κι όμως έφτασαν να ακουστούν και τέτοιες ατάκες στην εξόδιο στις 22 Αυγούστου του 2017 ακολουθία στον ιερό ναού του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι. Φίλοι, συγγενείς και απλός κόσμος συγκεντρώθηκαν για να αποχαιρετήσουν τη σπουδαία Ζωή Λάσκαρη, που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή -διαβάστε εδώ μια περιγραφή για το θάνατό της-.

Το πλήθος του κόσμου ήταν μεγάλο και όπως ήταν φυσικό, υπήρχε έντονη συμφόρηση. Λογικό και επόμενο λοιπόν ήταν να υπάρχει στο σημείο και τροχονόμος, που συντόνιζε την κίνηση των οχημάτων που έφταναν και αναχωρούσαν.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Δάρδα στην Espresso, η τροχονόμος που ήταν στο σημείο έκανε συχνά τα κεφάλια του κόσμου να γυρίζουν προς το μέρος της. Οι φωνές της ήταν έντονες, όμως ήταν φυσιολογικό λόγω του πλήθους να μιλά κατ’ αυτόν τον τρόπο. "Έλα πάμε! Φύγε! Έλα εσύ! Άλλη φορά, όταν θα έχουμε μέτρα, τρεις ώρες πριν θα είστε όλοι παρόντες", ανέφερε σε συνάδελφό της μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως υπήρξε και ένταση καθώς με νεύρα διέταξε τον οδηγό ενός μικρού βαν γνωστού ανθοπωλείου να εξαφανιστεί! Εκείνος κάτι ψέλλισε, αλλά η τροχονόμος αγρίεψε. "Εξαφανίσου είπα" επανέλαβε. Αν δεν είχες εικόνα εκείνη τη στιγμή, θα νόμιζες πως στη γωνία Δημοκρίτου και Σκουφά γινόταν καβγάς μεγάλος.

"Ήταν ανάπηρη και...": Η αποκάλυψη της Ζωής Λάσκαρη που είχε σπαράξει πριν το θάνατο

Η αποκάλυψη που είχε κάνει η Ζωή Λάσκαρη πριν το θάνατό της είχε "σπαράξει". "Νόμιζα ότι ξερίζωναν την ψυχή μου", είχε εξομολογηθεί. Τι είχε αναφέρει η μεγάλη Ελληνίδα σταρ;

Η ηθοποιός είχε πολλές "περιπέτειες" όταν ακόμη βρισκόταν στις επιτυχημένες ημέρες της καριέρας της. Μια από αυτές ήταν στα γυρίσματα της ταινίας "Στεφανία", τα οποία σταμάτησαν από τη χούντα με την απάντηση πως τα αναμορφωτήρια δεν ήταν όπως τα παρουσίαζαν.

"Εν τω μεταξύ αυτή που το είχε γράψει είχε ζήσει σε αναμορφωτήριο, ήταν ανάπηρη και ερχόταν η γυναίκα κάθε μέρα στα γυρίσματα και καθόταν και παρακολουθούσε. Δηλαδή ήταν αληθινή ιστορία η Στεφανία" εξομολογήθηκε η Ζωή Λάσκαρη.

Η στιγμή που δεν είχε ξεχάσει ποτέ ήταν όταν μπήκε το "τυπικό ωράριο" στα γυρίσματα. "Εκεί νόμιζα ότι ξερίζωναν την ψυχή μου. Ξερίζωσαν την καρδιά με το κρακ του γενικού διακόπτη. Τελεία. Δεν υπάρχει πίσω και μπρος", είχε πει. Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζωή Λάσκαρη, δείτε εδώ όσα είχε πει για το... κέρατο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share