Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος με την Αθηνά Ωνάση: «Η κατάρα της οικογένειας είναι…»

Έγινε η αποκάλυψη

7 Δεκεμβρίου 2020 18:11
Σάλος με την Αθηνά Ωνάση: «Η κατάρα της οικογένειας είναι…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος επικράτησε με την Αθηνά Ωνάση, με ένα άλλοτε πολύ κοντινό της πρόσωπο να μιλά για την κατάρα της οικογένειάς της και το πώς αυτή εξηγείται.

Ο Αλέξης Μανθεάκης, επί χρόνια εκπρόσωπος της οικογένειας Ωνάση και υπεύθυνος για τη δημοσίευση ντοκουμέντων με τις απιστίες του Ντόντα στην Αθηνά Ωνάση, εξηγεί στο περιοδικό Gala, γιατί δεν υπάρχει η «κατάρα των Ωνάσηδων», με την κληρονόμο να βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση.

«Η κατάρα της οικογένειας Ωνάση είναι οι επιλογές της. Η Αθηνά Ωνάση, π.χ., διάλεξε τον Ντόντα και όχι κάποιον άνθρωπο από τον κύκλο της που τον γνώριζε. Διάλεξε τον ωραίο, τον ιππέα, τον μεγαλύτερο αλλά και ήρωα. Τον Ολυμπιονίκη. Διάλεξε να επενδύσει σε άλογα και όχι σε ανθρώπους.

Όπως και ο παππούς της διάλεξε να πείσει τον Αλέξανδρο Ωνάση να πετάξει με ένα αεροπλάνο το οποίο ο γιος του και μοιραίος πιλότος του έβρισκε προβληματικό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μανθεάκης.

Φαίνεται ότι η δυνατότητα να παίρνουμε τη μοίρα στα χέρια μας έχει και μια σκοτεινή πλευρά. Προφανώς είναι καλύτερο να είμαστε υποκείμενα της μοίρας παρά αντικείμενά της.

Η απόλυτη ντροπή για την Αθηνά Ωνάση: Δε θέλει την Ελλάδα γιατί…

Την απόλυτη ντροπή έζησε η Αθηνά Ωνάση, η οποία δε θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα κι έχουν γίνει ξεκάθαροι οι λόγοι για την αποστροφή της προς την χώρα μας.

Το σκληρό της πρόσωπο αποκάλυψε στενός συνεργάτης της οικογένειας, ο Αλέξης Μανθεάκης, ο επί χρόνια εκπρόσωπος της οικογένειας Ωνάση, ο οποίος μίλησε για την χρυσή κληρονόμο, τη σχέση της με τον πατέρα της και τον λόγο που δεν θέλει να έρχεται στην Ελλάδα.

Αρχικά ο Μανθεάκης είπε ότι η Αθηνά Ωνάση αποφεύγει τη συζήτηση για την μητέρα της που έφυγε από τη ζωή όταν ήταν πολύ μικρή.

«Ποτέ δεν έκανε συζήτηση για την Χριστίνα. Είναι ένα θέμα που είναι σχεδόν ταμπού. Ακούστηκαν πολύ άσχημα πράγματα για την Χριστίνα, κουτσομπολιά και αυτό την πλήγωνε» είπε.

Περιέγραψε τη στιγμή που είδε την Αθηνά να κλαίει για τη μητέρα της:

«Είδα για μια και μόνη φορά την Αθηνά Ωνάση να κλαίει για την μητέρα της. Όταν ρώτησα τον Τιερί Ρουσέλ τι είχε συμβεί, εκείνος μου είπε: Μείναμε ξύπνιοι όλη νύχτα και της διάβασα ένα γράμμα από τη μητέρα της και συγκινήθηκε πάρα πολύ και έκλαιγε».

Για τους λόγους που η Αθηνά δεν ήθελε να έρχεται στην Ελλάδα είπε:

«Υπήρχε πρόβλημα με τα μέσα, όπου πήγαινε γινόταν σκοτωμός» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως ο Σκορπιός έχει μια ατμόσφαιρα βαριά, δικαιολογώντας το κλίμα στην ύπαρξη των τάφων εκεί της οικογένειας.

Τέλος, εξέφρασε την πικρία του που δεν τον βοήθησε σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής του.

«Είναι ένα φοβερά σκληρό άτομο. Αυτό το περίμενα, δεν περίμενα όμως ότι αυτό θα επεκταθεί και στο συναισθηματικό κομμάτι που έχει να κάνει με πόνο με τρίτους.

Όταν έμαθα ότι η Αθηνά χώρισε, της έδωσα τα στοιχεία που είχα για τον Ντόντα και την εξωσυζυγική του σχέση.

Αρρώστησε η γυναίκα μου και ζήτησα τη βοήθεια της Αθηνάς. Μου είπε μέσω του δικηγόρου της ότι δεν δίνει ούτε ένα ευρώ. Δεν έχω να πω κάτι στην Αθηνά, το κεφάλαιο το έκλεισα. Της στάθηκα σαν να είναι κόρη μου. Η Αθηνά διάλεξε το δρόμο της απονιάς και της απομόνωσης που εγώ δεν θέλω να ακολουθήσω», είπε ο Αλέξης Μανθεάκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share