Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Μας κάνετε και...» - Πυρ και μανία η Ρούλα Κορομηλά

«Ξέσπασε» η παρουσιάστρια

7 Δεκεμβρίου 2020 16:51
«Μας κάνετε και...» - Πυρ και μανία η Ρούλα Κορομηλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πυρ και μανία ήταν η Ρούλα Κορομηλά, η οποία έριξε «κεραυνούς» μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, μην κρύβοντας την οργή της.

Η ίδια αντέδρασε έντονα εξαιτίας της συμπεριφοράς του Δημήτρη Κεχαγιά στο Big Brother, όπου ο παίκτης έδειξε να βγαίνει εκτός εαυτού και να κινείται απειλητικά προς το μέρος του Χρήστου Βαρουξή.

Αυτή του η συμπεριφορά έκανε τον Big Brother να τιμωρήσει τον παίκτη καθώς όπως έχει τονίσει πολλές φορές η σωματική και λεκτική βία είναι κάτι που δεν χωρά μέσα στο σπίτι του και δεν το συγχωρεί. Ωστόσο η Ρούλα Κορομηλά, που δημοσίευσε μια σοκαριστική της εικόνα, δεν συμφωνεί με αυτή την... light τιμωρία και προτείνει σοβαρή και παραδειγματική τιμωρία του παίκτη.

«Απο ποτε επιτρέπεται το Μπουλινγκ, η λεκτική βία, επιθετικοτητα, κ κίνηςεις χειροδικίας στην τηλεοραςη; Συνέπειες υπάρχουν; Σοβαρές ομως κ παραδειγματικές! Όχι μεσοβέζικες!», έγραψε η ίδια και συνέχισε σε άλλο tweet ως εξής: «Ο ρόλος της τηλεόρασης οφείλει να παραμένει σοβαρός κ να καταδικάζει καθε μορφή βιας.Η προβολή ακραίων συμπεριφορών δημιουργεί λανθασμένη εικόνα ενθαρυνοντας τους «τραμπουκους»να συνεχίζουν τις σθλιοτητες σε βαρος άλλων ανθρώπων κ στα θύματα,μεγαλύτερο φοβο,απόγνωση κ σιωπή».

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Ρούλα Κορομηλά!

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη είχε προχωρήσει ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος σε παλιότερη εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά είχε αποκαλύψει το σοβαρό πρόβλημα υγείας της παρουσιάστριας!

«Πριν από δέκα χρόνια, σε παραλία της Χαλκιδικής, ακούω μία φωνή από πίσω μου: ”Γιώργο;”. Και βλέπω έναν άνθρωπο και ρωτάω : ΄΄ποιά είσαι;”. Μου λέει: ”Η Ρούλα”.

Παιδιά ήταν τόσο άρρωστο το κορίτσι αυτό, μετά από τόσες προσπάθειες για να κάνει παιδί. Για να γίνεις μαμά ρε γαμώτο. Αυτό ήταν. Και πήγαμε και μαζί στη Σουρωτή. Και καθίσαμε μαζί με τις καλόγριες και την ηγουμένη και κάναμε μία παράκληση. Και η Ρούλα σηκώθηκε.

Γιατί ήταν στο καρεκλάκι στο αναπηρικό. Και σηκώθηκε το κορίτσι μου. Γι΄ αυτό η Ρούλα δεν ξεχνά ποτέ την Παναγιά!», είχε πει ο μουσικοσυνθέτης κάνοντας την Ρούλα Κορομηλά να λυγίσει!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share