Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Ελπίζω να τα καταφέρουμε...» - Δήλωση «βόμβα» από την Κατερίνα Καραβάτου - Αγωνία για τον Κρατερό Κατσούλη

Τι είχε δηλώσει η όμορφη παρουσιάστρια

7 Δεκεμβρίου 2020 11:16
«Ελπίζω να τα καταφέρουμε...» - Δήλωση «βόμβα» από την Κατερίνα Καραβάτου - Αγωνία για τον Κρατερό Κατσούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής “Πρωνό mou” είχε μιλήσει στο παρελθόν η Κατερίνα Καραβάτου για την μονογαμία με αφορμή την θεατρική παράσταση του Κρατερού Κατσούλη και μεταξύ άλλων είχε αποκαλύψει πως στο παρελθόν έχει υπάρξει άπιστη σε σχέση της.

Η παρουσιάστρια είχε πει χαρακτηριστικά: «Ποιος δεν έχει απιστήσει στο παρελθόν;» και τόνισε «Η μονογαμία σε βάθος χρόνου, απ' ότι μου λένε είναι δύσκολο πράγμα, ελπίζω να τα καταφέρουμε». Ενώ, ο κακός χαμός επικρατεί αυτή την περίοδο στο σπίτι της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη. Τι συνέβη με το ζευγάρι;

«Εγώ και ο Kρατερός...» - Αποκάλυψη-σοκ από την Κατερίνα Καραβάτου (Video)

Μια αποκάλυψη είχε κάνει η Κατερίνα Καραβάτου στην τελευταία εκπομπή του STAR πέρυσι, «Στη φωλιά των ΚΟΥ ΚΟΥ». Είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ και ο Κρατερός...».

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είχαν ευχηθεί καλό καλοκαίρι και είχαν ανανεώσει το ραντεβού τους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, από Σεπτέμβρη. Πριν κλείσουν όμως η Κατερίνα Καραβάτου είχε κάνει μια αποκάλυψη για εκείνη και το σύζυγό της.

Είχε πει συγκεκριμένα «Εγώ και ο Κρατερός πάντα βάζουμε τον πήχη ψηλά...». Ενώ, ευχάριστα είναι τα νέα που "έσκασαν" για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Ολοκληρώθηκε η ευτυχία του ζευγαριού... Χαρές στο σπίτι τους!

Δείτε την συνέχεια στο σχετικό βίντεο, καθώς και το πως αποχαιρέτησαν τον κόσμο:

«Η περιπέτεια μου με τον καρκίνο...» - Σοκαρισμένοι στον αέρα Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης

Σοκαρισμένοι ήταν στον αέρα η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, με μια συνεργάτιδά τους να συγκινεί με την αναφορά της στη μάχη της εναντίον του καρκίνου.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, η Μαριλού Ρεπαπή από την εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» με μια συγκινητική ανάρτηση μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και η ίδια.

«Η Μαριλού αποφάσισε να δημοσιοποιήσει κάτι που για εμάς ήταν γνωστό, αλλά εσείς δε το γνωρίζατε», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου, που ολοκλήρωσε την ευτυχία με το σύζυγό της.

Το λόγο πήρε η Μαριλού που αποκάλυψε ότι: «Ελπίζω να ήταν καλό για τι το είχα σκεφτεί πολύ καιρό και το έγραψα μέσα από τη ψυχή μου… Δεν το είπα γιατί ήθελα να πω ότι αρρώστησα και να με λυπηθούν. Το είπα για να μάθει ο κόσμος ότι το πρόλαβα».

«Όλα πήγαν καλά και το πρόλαβες, όπως είπες, αλλά το σημαντικό είναι η πρόληψη», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

«Όταν το είδα χάρηκα πάρα πολύ. Θυμήθηκα εκείνη την περίοδο που έγιναν όλα αυτά», συμπλήρωσε τέλος με συγκίνηση η Κατερίνα Καραβάτου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share