Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζωή Λάσκαρη: Μόλις πεθάνω το σαρκίο μου θα δωριστεί στην…

Απίστευτο!

6 Δεκεμβρίου 2020 10:31
Ζωή Λάσκαρη: Μόλις πεθάνω το σαρκίο μου θα δωριστεί στην…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η δική μας Μπριζίτ Μπαρντό, η Ζωή Κουρούκλη, όπως είναι το πραγματικό της όνομα της Ζωής Λάσκαρη, έζησε στο φουλ. Με την σημερινή είδηση του ξαφνικού θανάτου της, θυμηθήκαμε μια ιστορία που αποδεικνύει πόσο χορτασμένη και πόσο ανώτερος άνθρωπος ήταν.

Στα γενέθλια των 70 της έγραψε ένα μήνυμα στο Facebook με πολύ χιούμορ και αυτοσαρκασμό για τον χρόνο που περνάει και κανέναν δεν αφήνει ανεπηρέαστο.

«Άνευ σημασίας: σήμερα κλείνω τα εβδομήντα μου χρόνια. Ατύχημα που συνέβη σε πολλούς πριν απο μένα και θα συμβεί και σε πολλούς μετά απο μένα. Ωστόσο σοκ προκαλεί είδηση που αναφέρει η Ζωή Λάσκαρη ότι «Τον έπιασα να με κερατώνει…»

Την ηλικία μου την γνωρίζει το άπαν σύμπαν ήδη από το 1959. Να σκεφτείς, ακόμα και αυτοί που γράφουν έντρομοι πως έγινα εβδομήντα, υπογραμμίζουν πως αυτή τη χρονιά, σε ηλικία 15 χρονών, κέρδισα στα καλλιστεία. Την ηλικία μου την γράφω όμως και εδώ στο facebook από το 2008.

Με ένα απλό κλικ είναι διαθέσιμη στον κάθε αργόσχολο δίχως να κοπιάζει με έρευνες και αρχαιολογικές ανασκαφές. Αν σε πιάνει θλίψη με τα γηρατειά μου (συγκρίνοντας τα με τη νεότητα μου), καταλαβαίνεις πως το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι εγώ, έτσι;

ΥΓ: Παρακαλώ τους συντάκτες των μπλόγκ να σταματήσουν το τζάμπα μέτρημα των πλαστικών μου επεμβάσεων. Τους καθησυχάζω τώρα αποκαλύπτοντας πως έχω και εγώ (όπως η Τζόαν -Ρίβερς εννοεί- ) συνάψει συμφωνία και μόλις πεθάνω το σαρκίο μου θα δωριστεί εξ ολοκλήρου στην Τάπεργουερ. Χρόνια μου καλά !!!!!!!!!!!»

Δείτε ένα παλιότερο βίντεο, στο οποίο η Ζωή Λάσκαρη συνοδεύεται από τις κόρες της και την εγγονή της και μιλάει για τα «μποτοξάκια» όπως τα λέει η ίδια γελώντας:

«Δεν ήθελα να …» - Σοκαριστική αποκάλυψη για το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη

Σοκαριστική αποκάλυψη βρέθηκε στον αέρα για το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, με κοντινό της πρόσωπο να αναφέρει, ότι δεν ήθελε να τη δει η ντίβα να ακολουθεί τα μονοπάτια της.

Η Ζένια Μπονάτσου είναι μία ταλαντούχα νέα ηθοποιός την οποία απολαμβάνουμε αυτή την περίοδο στο φαντασμαγορικό show «J2US».

Η 21χρονη νεαρή έκανε το ντεμπούτο της στο θεατρικό σανίδι συμμετέχοντας στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο», έχοντας το ρόλο κάποιας από τις συμμαθήτριες της Αλίκης.

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» εξομολογήθηκε, με βαθιά συγκίνηση, τον λόγο που δεν πήγε να την δει στο θέατρο η γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη, της οποίας ίσως δε θυμάστε την τελευταία ταινία.

«Η γιαγιά μου δεν με είδε να παίζω γιατί θεώρησα ότι είμαι ακόμα σε ερασιτεχνικό επίπεδο και δεν ήθελα να με δει. Τώρα το λέω και μουντζώνομαι, αλλά εντάξει… δεν πειράζει».

Αναφορικά με τον πατέρα της Βλάση Μπονάτσο, η Ζένια εκμυστηρεύτηκε πως ακούει τα τραγούδια του ανελλιπώς, ενώ δεν δίστασε να τραγουδήσει το αγαπημένο της τραγούδι.

«Εννοείται ότι μπαίνω στο youtube και βλέπω τον μπαμπά μου…».

Στο ενδεχόμενο η μητέρα της, Μάρθα Κουτουμάνου, να πραγματοποιούσε έναν δεύτερο γάμο, η ίδια απάντησε πως «Με τη μαμά είμαστε μια χαρά… Δεν θα με ενοχλούσε να επισημοποιούσε ενδεχόμενη σχέση της. Εγώ έχω άλλη ιδέα για την έννοια του γάμου. Βέβαια, αν αυτό ήταν που θα την έκανε ευτυχισμένη, ας το έκανε, εμένα δεν θα με πείραζε. Αρκεί ο άνθρωπος αυτός να είναι κάποιος που την σέβεται και την αγαπάει και την προσέχει, γιατί αν δεν είναι έτσι, από μένα θα περάσει πρώτα».

Όσον αφορά την οικονομική «διαμάχη» που είχε δημιουργηθεί με την θεία της Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, η Ζένια Μπονάτσου προσπαθεί να την αφήσει πίσω της αυτήν την ιστορία.

«Με την Μαρία Ελένη τώρα είναι όλα μια χαρά. Το αίμα νερό δεν γίνεται και πιστεύω ότι η αγάπη είναι αυτό που μένει στο τέλος. Δεν είναι τα υλικά αγαθά που θα μείνουν στο τέλος, τα υλικά αγαθά μπορεί αύριο να χαθούν, τι θα κάνουμε; Θα είμαστε ακόμα τσακωμένοι γι’ αυτά;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share