Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νατάσα Παζαΐτη - Κώστας Καραμανλής: Η φήμη έγινε... είδηση! Πήραν την μεγάλη και δύσκολη απόφαση!

Αποκάλυψη!

5 Δεκεμβρίου 2020 15:59
Νατάσα Παζαΐτη - Κώστας Καραμανλής: Η φήμη έγινε... είδηση! Πήραν την μεγάλη και δύσκολη απόφαση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πήραν την μεγάλη απόφαση η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής και αποφάσισαν να μας την δείξουν!

Η Νατάσα Παζαΐτη πόσταρε μια φωτογραφία της κόρης της στο Instagram της συστήνοντάς την σε όλους. Κώστας και Νατάσα Καραμανλή έχουν δίδυμα παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη. Τα δυο παιδιά, που γεννήθηκαν όταν ο πατέρας τους ήταν πρωθυπουργός, σήμερα είναι 16 ετών. Δείτε ακόμα: Η απίστευτη μεταμόρφωση της Νατάσας Παζαΐτη!

Τον Αλέξανδρο Καραμανλή τον έχουμε δει αρκετές φορές να συνοδεύει την μητέρα του σε εκδηλώσεις, αλλά η Αλίκη φαίνεται ότι είναι πιο διακριτική και δεν εμφανίζεται στα φώτα. Η μητέρα της πάντως, Νατάσα Καραμανλή θέλησε να ποστάρει μια φωτογραφία της όμορφης κόρης της στο Instagram γράφοντας δύο απλά και γλυκά λόγια: «Μy sweet Alice», έγραψε για την Αλίκη με τα όμορφα πράσινα μάτια.

Πριν λίγες μέρες, η Νατάσα Παζαίτη πόζαρε χαμογελώντας στον φακό και με τον γιο της Αλέξανδρο. Στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, ανάμεσα σε όσους έδωσαν το «παρών» ήταν και η Νατάσα Παζαΐτη με τον 16χρονο γιο της να τη συνοδεύει. Με το ροζ κοντό μαλλί της που συζητήθηκε πολύ και το πράσινο φόρεμά της, η κα Παζαΐτη έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Νατάσα Παζαΐτη και Κώστας Καραμανλής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 19 Ιουλίου του 1998, ως φυσική εξέλιξη της 10χρονης γνωριμίας τους. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραμανλής γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του το καλοκαίρι του 1988, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στην πολιτική. Η Νατάσα Παζαϊτη είχε ζητήσει να εργαστεί εθελοντικά στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, και αυτό στάθηκε η αφορμή γνωριμίας τους.

Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε όλοι, με τους δυο τους να συνάπτουν δεσμό, ο οποίος εξελίχθηκε σε αρραβώνα και τελικά σε έναν επιτυχημένο γάμο που μετρά πλέον και επίσημα 21 χρόνια. Η Νατάσα Παζαϊτη και ο Κώστας Καραμανλής απέκτησαν το 2003 τα δίδυμα τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share