Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Σάλος με Νίκο Μουτσινά: "Είχα σχέση μ' έναν 22 χρόνια μεγαλύτερο!"

Αποκάλυψη!

5 Δεκεμβρίου 2020 14:47
Σάλος με Νίκο Μουτσινά:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νίκος Μουτσινάς: “Είχα σχέση μ΄έναν 22 χρόνια μεγαλύτερο”. Αυτό που ακούσαμε ήταν άκρως ενδιαφέρον οπότε μείναμε να δούμε την αποκάλυψη μέχρι τέλους!

Ακούγανε καλά τ’ αφτιά μας. Όχι πως έχουν ακούσει και λίγα. Αλλά να, είναι κα΄τι στιγμές που πιάνεσαι στον ύπνο ενώ παρακολουθείς την αγαπημένη σου εκπομπή! Οι ερωτικές συμβουλές που μας δίνει ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την λατρεμένη στήλη της εκπομπής του υπερταλαντούχου Νίκου Μουτσινά. Αξίζει να δείτε το βίντεο θα περάσετε λίγα λεπτά γέλιου!..

«Ρε πας καλά;» - Εκτός εαυτού ο Νίκος Μουτσινάς

Εκτός εαυτού βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος τα έβαλε με διάσημο αθλητή, που προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων τις τελευταίες ώρες με τοποθέτησή του.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε… Harrods στην Ελλάδα εν μέσω πανδημίας. Ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας τενίστας «άναψε φωτιές» με ένα μάλλον... άστοχο tweet, όπως χαρακτηρίστηκε από την πλειοψηφία των χρηστών του Twitter.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το tweet του Στέφανου Τσιτσιπά σχολιάστηκε και στο «Καλό Μεσημεράκι». Η «Βάνια» μπήκε μέσα στο πλατό, διάβασε το επίμαχο μήνυμα του αθλητή και, αφού το μετέφρασε, έδωσε την… πάσα στον Νίκο Μουτσινά, που ζει εσχάτως δύσκολες ώρες.

«Από την άλλη ο Στέφανος τι φάση; Ό,τι να ‘ναι και ο Στέφανος. Μα εδώ δεν μας ανοίγουν τα περίπτερα, το Harrods θα μας ανοίξουν;» είπε με χιούμορ. Στη συνέχεια αφιέρωσε στον αθλητή κι ένα τραγούδι, όπως μόνο ο παρουσιαστής ξέρει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share