Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άφωνοι όλοι με Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη: Οι ερωτικές περιπτύξεις τους μπροστά σε όλο τον κόσμο

Έμειναν όλοι «κάγκελο»

5 Δεκεμβρίου 2020 13:25
Άφωνοι όλοι με Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη: Οι ερωτικές περιπτύξεις τους μπροστά σε όλο τον κόσμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άφωνοι έμειναν όλοι με τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, με το ζευγάρι να μη διστάζει μπροστά σε όλο τον κόσμο και να προχωρά σε ερωτικές περιπτύξεις.

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν έχει ποτέ κρύψει τον έρωτά του για τη σύζυγό του, όπως και το μοντέλο πάντα δείχνει τη στήριξή του στον έρωτα της ζωής της. Τέτοια περίπτωση ήταν στο Ηρώδειο, όπου ο Ρουβάς έζησε μια από τις σπουδαιότερες βραδιές της καριέρας του.

Με τον ίδιο να τραγουδά και να εντυπωσιάζει, η Ζυγούλη, που πρόσφατα μίλησε για το 5ο παιδί τους, βρισκόταν στην εξέδρα. Ο Σάκης Ρουβάς δε δίστασε να πάει μπροστά της, να της δώσει ένα λουλούδι και να την φιλήσει, κερδίζοντας το χειροκρότημα όσων βρίσκονταν στο Ηρώδειο.

«Έχω φάει πολύ ξύλο από την Κάτια Ζυγούλη» - Απίστευτες αποκαλύψεις του Σάκη Ρουβά

Σε απίστευτες αποκαλύψεις προχώρησε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος αναφέρθηκε στο… ξύλο που έχει δεχθεί από την Κάτια Ζυγούλη, στην αρχή μάλιστα της γνωριμίας τους.

Ο διάσημος τραγουδιστής είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά όπου μίλησε για όλους και όλα.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις για την οικογένεια και την ζωή με την Κάτια με την οποία είναι πια μαζί 15 χρόνια, ο Σάκης αποκάλυψε κάτι που δεν φανταζόμασταν για τη γνωριμία τους.

Αφορμή της γνωριμία του Σάκη με την Κάτια ήταν το διαφημιστικό για εταιρία κινητής τηλεφωνίας το 2004. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο στην Ελούντα της Κρήτης και οι τότε single Ρουβάς και Ζυγούλη έπρεπε να έχουν μια σκηνή ζηλοτυπίας που κατέληγε στο περίφημο χαστούκι της Κάτιας στον Σάκη.

Όσο για την περίφημη σκηνή με το χαστούκι, ο Σάκης αποκάλυψε πως έφαγε πολλά πολλά χαστούκια ενώ εξαιτίας λάθους του οπερατέρ, οι δύο σταρ έπρεπε να ξυπνήσουν ξανά το επόμενο πρωί των γυρισμάτων για να γυρίσουν εκ νέου τη σκηνή με το χαστούκι.

Σε άλλα νέα, ο Ρουβάς εξήγησε πως η ζωή με τέσσερα παιδιά είναι κάτι που ζει στο φουλ ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος είχε σκεφτεί και είχε δηλώσει στην Κάτια πως θέλει πέντε παιδιά ενώ και οι δύο δεν φαντάζονταν ποτέ πως θα γίνονταν πολύτεκνοι.

Πάντως στο πλαίσιο αποκαλύψεων, ο Ρουβάς τόνισε στο εξομολογητήριο πως υπήρξε τραγούδι που απέρριψε και το τραγούδισε τελικά ο Αντώνης Ρέμος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share