Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έξαλλη η Έλενα Τσαβαλιά: Αυτή την κουκλάρα «άρπαξε» από άλλον άνδρα ο Μάρκος Σεφερλής

Μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι

5 Δεκεμβρίου 2020 06:59
Έξαλλη η Έλενα Τσαβαλιά: Αυτή την κουκλάρα «άρπαξε» από άλλον άνδρα ο Μάρκος Σεφερλής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλη ήταν η Έλενα Τσαβαλιά με τον Μάρκο Σεφερλή, για τον οποίο «οργίασαν» στο παρελθόν οι φήμες πως… άρπαξε μια κουκλάρα από άλλον άνδρα.

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» είχε μιλήσει την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί σε δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Μάρκου Σεφερλή με της Έλενας Τσαβαλιά. Ένας χωρισμός, βέβαια, που ούτε καν υφίσταται, αν και χρειάστηκε να μιλήσουν για αυτόν.

Αναγκάστηκε να απαντήσει λοιπόν! Τι είχε πει για όλα αυτά το μοντέλο και ηθοποιός; «Είχε ακουστεί πολλάκις ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο στο χωρισμό Σεφερλή -Τσαβαλιά. Ένας χωρισμός που δεν υφίσταται. Είναι πάρα πολύ αστείο γιατί είναι πάρα πολύ φίλοι μου και ο Μάρκος και η Έλενα και ήμασταν και συνεργάτες για πάρα πολύ καιρό. Έχουμε δουλέψει μαζί, έχουμε κάνει περιοδείες σε Γερμανία, σε Κύπρο, κάναμε την ταινία τώρα. Ήταν πολύ αστείο», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η… σχέση με τον Ντάνο

Βέβαια, το όνομά της είχε σχετιστεί πριν λίγους μήνες με εκείνο του Γιώργου Αγγελόπουλου, όπου τότε δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι μεταξύ τους υπάρχει κάτι περισσότερο από τη συνεργασία τους στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή. Μάλιστα, τότε η Παναγιωτακοπούλου με δηλώσεις της είχε αφήσει τις φήμες να αιωρούνται, προκαλώντας μετά τον εκνευρισμό του Ντάνου.

«Έχουν ακουστεί διάφορα κατά καιρούς. Είχα αποφασίσει να μη μιλάω πια για τα προσωπικά μου και κάποια στιγμή με ρώτησαν αν συμβαίνει κάτι με τον Ντάνο και είπα ότι δε θα απαντήσω γιατί αν απαντήσω τώρα θα πρέπει να απαντάω συνέχεια μετά για τον κάθε έναν που μου χρεώνεται», είχε πει για τη συγκεκριμένη ιστορία. Μιας και αναφερθήκαμε στον Μάρκο Σεφερλή και στην Έλενα Τσαβαλιά, δείτε εδώ τι τους συνέβη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share