Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκλονισμένη η Βασίλισσα Ελισάβετ: Η… ελληνική έκπληξη που δεν περίμενε

Δεν έκρυψε τη συγκίνησή της

4 Δεκεμβρίου 2020 13:52
Συγκλονισμένη η Βασίλισσα Ελισάβετ: Η… ελληνική έκπληξη που δεν περίμενε
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συγκλονισμένη ήταν η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία είδε μια έκπληξη… χρώματος ελληνικού μπροστά στα μάτια της, που δεν περίμενε σε καμία περίπτωση, αλλά το βέβαιο είναι πως ενθουσιάστηκε.

Η μονάρχης, η οποία πήρε μια μεγάλη απόφαση μαζί με τον Πρίγκιπα Φίλιππο, παρακολούθησε μέσω τηλεδιάσκεψης τα βραβεία «Commonwealth Points of Light», το οποίο αποδίδεται κάθε εβδομάδα από το Στέμμα σε όποιον πραγματοποιεί μια καλή πράξη εθελοντικά.

Η Ελισάβετ, που νωρίτερα είχε επικοινωνήσει με την Πριγκίπισσα Άννα, ευρισκόμενη αυτή την περίοδο στο Buckingham, προτού γυρίσει στο Ουίνδσορ για να μείνει με τον Φίλιππο, μίλησε με τρεις ανθρώπους, οι οποίοι παρουσίασαν το έργο, που έχουν παράξει.

Μία από τους συμμετέχοντες, ήταν από την Κύπρο. Η Νικολέττα Πολυδώρου, που προσφέρει δωρεάν μαθήματα μουσικής σε παιδιά με ανάγκη στην χώρα, μέσω από το πρόγραμμα Sistema Cyprus, πήρε το λόγο και μίλησε, προτού συστήσει τη Βασίλισσα ένα γκρουπ 45 ατόμων, που έπαιξαν ένα κομμάτι προς τιμήν της Βασίλισσας και του συζύγου της, που έχουν κλείσει 73 χρόνια γάμου.

Η κίνηση αυτή συγκίνησε την Ελισάβετ, η οποία δεν έκρυψε την έκπληξή της και αυτό μπορούσε να προσέξει κανείς από την έκφραση του προσώπου της, ευχαριστώντας για αυτή την προσφορά.

Συναγερμός στο Buckingham: Ο κορωνοϊός «χτύπησε» πάλι τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Συναγερμός επικρατεί στο Buckingham τις τελευταίες ώρες, με τον κορωνοϊό να «χτυπά» και πάλι τη Βασίλισσα Ελισάβετ, αφού μέλος της βασιλικής οικογένειας βρέθηκε θετικό στον φονικό ιό.

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για τη Μαρία Χριστίνα, η οποία είναι σύζυγος του ξαδέλφου της μονάρχη, Μάικλ Κεντ, με την «Daily Mail» να αποκαλύπτει την είδηση. Η Μαρία Χριστίνα βρέθηκε θετική, αφού πρώτα η καμαριέρα της είχε υπάρξει άρρωστη για τρεις ολόκληρες εβδομάδες, γεγονός που την οδήγησε στο να κάνει το τεστ. Η ίδια ένιωθε, επίσης, πολλή κούραση και υπέφερε από πυρετούς, όπως τονίζει ο εκπρόσωπός της.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 1978, με τον Μάικλ Κεντ να είναι ο τρίτος γιος του Γεωργίου του 5ου, παππού της Βασίλισσας Ελισάβετ. Έχουν, παράλληλα, δύο παιδιά και πρόκειται για τον Λόρδο Φρέντερικ και τη Λαίδη Γκαμπριέλα Ουίνδσορ. Αναφορικά με την ασθένεια, που αντιμετωπίζει η Μαρία Χριστίνα, πρόκειται για το τρίτο συνολικά άτομο της βασιλικής οικογένειας, που προσβάλλεται από κορωνοϊό, μετά τους Πρίγκιπες Κάρολο και Ουίλιαμ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share