Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βόμβα στην showbiz: Έγκυος η Αθηνά Ωνάση!

Η μεγάλη αποκάλυψη!

4 Δεκεμβρίου 2020 12:53
Βόμβα στην showbiz: Έγκυος η Αθηνά Ωνάση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βόμβα για την υπόθεση της εγκυμοσύνης της Αθήνας Ωνάση, αφού σύμφωνα με καταγγελία η Ελληνίδα κληρονόμος έχασε το παιδί επειδή την χτύπησε ο Αλβάρο, ένα δράμα που σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και αρκετό καιρό!

«Είχε εκτιμήσει πόσο τον στήριξε στο μεγάλωμα της κόρης του, την οποία αντιμετώπισε σαν δικό της παιδί», αναφέρει το δημοσίευμα πορτογαλικού site το οποίο έφερε στη φόρα πράγματα που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Στη συνέχεια αποκαλύπτεται το τραγικό γεγονός που έφερε τη μεγάλη ανατροπή στη σχέση του ζευγαριού και τη σταδιακή φυγή του Αλβάρο από τη σχέση που τον οδήγησε στην αγκαλιά άλλων γυναικών.

Στα δύο πρώτα χρόνια του γάμου τους η Αθηνά Ωνάση έμεινε έγκυος. Κάτι που από τη μία τη χαροποίησε απίστευτα, καθώς θα προχωρούσε στη δημιουργία της δικής της οικογένειας με τον Αλβάρο, από την άλλη όμως την άγχωσε και τη στρέσαρε απίστευτα.

«Η Αθηνά άργησε να αποκαλύψει στον Αλβάρο την εγκυμοσύνη της, γιατί φοβόταν», αποκαλύπτει πηγή που βρισκόταν κοντά στο ζευγάρι, σύμφωνα και πάλι με το δημοσίευμα του πορτογαλικού περιοδικού, ενώ όταν η Ωνάση ανακοίνωσε στο σύζυγο της το χαρμόσυνο νέο, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, καθώς οι συμβουλές του να προσέχει και να ξεκουράζεται την άγχωσαν ακόμα περισσότερο.

Το κακό τελικά που φοβόταν η Αθηνά ήρθε: Απέβαλε ένα βράδυ μετά από φρικτούς πόνους και αιμορραγία. Διακομίσθη στο νοσοκομείο, αλλά ήταν πολύ αργά. Το παιδί είχε χαθεί χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψει ούτε μια στιγμή η ζωή της ίδιας.

Σοκαρισμένη η Αθηνά Ωνάση: Η ξαφνική συνάντηση μετά τον χωρισμό που την «πάγωσε»

Σοκαρισμένη ήταν η Αθηνά Ωνάση, με την κληρονόμο να βιώνει μια ξαφνική συνάντηση μετά τον χωρισμό με τον Αλβάρο, η οποία την «πάγωσε» αρχικά.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου και η σύζυγός του Αλεξία Κουλούρη, συγκεκριμένα, συνάντησαν την Ωνάση στο Μονακό, όπου βρέθηκαν στο πλαίσιο των οικογενειακών διακοπών τους για τα Χριστούγεννα, με το περιστατικό να συμβαίνει προ διετίας.

Οι ίδιοι ανέβασαν φωτογραφίες στο facebook, χαρακτηρίζοντας τη συνάντησή τους απρόσμενη. Όπως ο Δημήτρης Οικονόμου έγραψε στο facebook, η ελληνίδα κληρονόμος είναι στα καλύτερά της, απελευθερωμένη και ευδιάθετη, αν και πρόσφατα για την Αθηνά Ωνάση προέκυψε μια σοκαριστική αποκάλυψη.

«Με την Αθηνά Ωναση στο Μονακό σε μια απρόσμενη συνάντηση. Η Αθηνά στα καλύτερα της απελευθερωμένη και ευδιάθετη. Μας μίλησε για τα προσωπικά της και τις σχέσεις της με την Ελλάδα», έγραψε ο ίδιος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share