Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

«Κάγκελο» όλοι με την Κάτια Ζυγούλη: Αποκάλυψε το νέο παιδί με τον Σάκη Ρουβά

Όλα όσα είπε

4 Δεκεμβρίου 2020 08:21
«Κάγκελο» όλοι με την Κάτια Ζυγούλη: Αποκάλυψε το νέο παιδί με τον Σάκη Ρουβά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κάγκελο» έμειναν όλοι με την Κάτια Ζυγούλη, η οποία αποφάσισε να προχωρήσει σε αποκάλυψη για την πιθανότητα ενός ακόμη παιδιού με τον Σάκη Ρουβά στο μέλλον.

Η ίδια έκανε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», μιλώντας και για το τι φοβάται στη ζωή της, με τον τραγουδιστή να έχει μιλήσει για το... ξύλο από τη σύζυγό του.

«Δεν θα έκανα άλλο παιδί αλλά αυτό που δεν αποκλείω είναι ότι κάποια στιγμή θα μπορούσα να κοιτάξω την αναδοχή», είπε η Κάτια Ζυγούλη στο ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένεια της, ενώ συνέχισε σχολιάζοντας: «Φοβάμαι μην τρομάξει ο Σάκης και φύγει».

Έτσι γνωρίστηκε η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά

«Η γνωριμία έγινε σε ένα event, γινόταν μια μεγάλη βράβευση. Τον ήξερα αλλά δεν ήμουν μεγάλη φαν, απλά τον θεωρούσα νόστιμο αγόρι, τον έβρισκα πολύ όμορφο. Δεν ήμουν Ρουβίτσα, δεν άκουγα καθόλου τα κομμάτια του. Συναντηθήκαμε σε αυτή την εκδήλωση, μετά με πήρε τηλέφωνο. Στην αρχή δεν πίστευα ότι ήταν αυτός, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα οι φίλοι μου. Είναι πολύ ρομαντικός, μου κόβει λουλούδια και μου τα φέρνει κάθε μέρα. Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι από έναν πάρα πολύ παλιό δίσκο, δεν είναι γνωστό, λέγεται «Ότι κράτησα», μπορεί να μην το έχετε ακούσει και ποτέ, είναι μωρό ακόμα η φωνούλα του είναι πολύ παιδική. Μου έχει αφιερώσει τραγούδι όταν προσπαθούσε να με ψήσει το «Κάποτε θα μαστε μαζί να το θυμάσαι» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κάτια Ζυγούλη.

Η αποκάλυψη της για τα παιδιά της

Μεταξύ άλλων, η Κάτια Ζυγούλη εξομολογήθηκε, πως βασική της προτεραιότητα ως γονιός, είναι να μεγαλώσει καλούς ανθρώπους. «Στο τέλος της ζωής, όταν γυρίσεις πίσω και δεις τι έχεις κάνει, να πεις έκανα αυτό… Ναι έκανα τέσσερα παιδιά. Ελπίζω να τα μεγάλωσα καλά. Έχω κάνει και λάθη, έχω κάνει και καλά. Έχω κάνει τέσσερις ανθρώπους, ελπίζω να βγουν καλοί άνθρωποι», είπε μεταξύ άλλων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share