Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Αναβρασμός» στη βασιλική οικογένεια: Συνάντηση-«βόμβα» για τις δύο βασίλισσες

Χαμός στο παλάτι

3 Δεκεμβρίου 2020 14:07
«Αναβρασμός» στη βασιλική οικογένεια: Συνάντηση-«βόμβα» για τις δύο βασίλισσες
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Αναβρασμός» υπήρξε στη βασιλική οικογένεια τους τελευταίους μήνες, με δύο βασίλισσες που δεν είχαν τις καλύτερες δυνατές σχέσεις να προχωρούν σε μια συνάντηση-«βόμβα», η οποία τις έφερε πιο κοντά.

Ήταν, συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο Βασιλιάς Φελίπε επηρεάστηκε επίσης από την τρομερή επέλαση του κορωνοϊού στην Ισπανία, με την χώρα να «γονατίζει» από το πρώτο κύμα της πανδημίας και τον μονάρχη να μπαίνει σε καραντίνα. Κι αυτό, γιατί είχε βρεθεί σε επαφή με άνθρωπο θετικό στον φονικό ιό, χωρίς όμως να τον αντιμετωπίσει και ο ίδιος.

Η σύζυγός του, Βασίλισσα Λετίθια, πήγαινε την ίδια εποχή σε μια εκδήλωση στη Σεβίλλη, διαβεβαιώνοντας άπαντες πως ο σύζυγός της είναι σε άριστη κατάσταση. Δεν ήταν, όμως, το μοναδικό γεγονός που «σημάδεψε» εκείνες τις μέρες για τη βασιλική οικογένεια, καθώς η Βασίλισσα Σοφία έσπευσε να τη βοηθήσει, με την είδηση να προκύπτει πρόσφατα για την «αναθέρμανση» της σχέσης των δύο γυναικών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Λετίθια δεν άφηνε την αδελφή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου να βλέπει τα παιδιά της, έχοντας τσακωθεί άσχημα μαζί της. Με τη δράση της Σοφίας, όμως, να είναι έντονη φιλανθρωπικά, και δη στον καιρό της πανδημίας, έχοντας δημιουργήσει στο σύνολο 54 τράπεζες τροφίμων σε όλη την χώρα με την οργάνωσή της.

Κάπως έτσι, οι δύο γυναίκες βρέθηκαν πιο κοντά, με τη Σοφία να στηρίζει τη Λετίθια την εποχή, όπου ο Βασιλιάς δεν μπορούσε να κάνει πολλά, όντας σε καραντίνα. Αυτό δεν αποτελεί, βέβαια, γεγονός που κάνει τις δύο γυναίκες να βλέπουν… με καλό μάτι η μία την άλλη, αλλά το σημαντικό είναι πως, τη στιγμή που χρειαζόταν, συνεργάστηκαν και ανταποκρίθηκαν στο κοινό τους καθήκον, με την νυν Βασίλισσα να κερδίζει λίγο περισσότερη δημοτικότητα, μιας και είναι δεδομένη αυτή της Σοφίας, που αποτελεί ένα διαχρονικά αγαπημένο πρόσωπο των Ισπανών, παρότι εξαιτίας του συζύγου της, Βασιλιά Χουάν Κάρλος, προέκυψε ένα νέο σκάνδαλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share