Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θλιμμένη φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα - Για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας

H φωτογραφία είναι από τον Σεπτέμβριο του 1990

3 Δεκεμβρίου 2020 12:14
Θλιμμένη φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα - Για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα γιοτ πλαισιωμένη από φίλους με τον καταγάλανο ουρανό και τη θάλασσα να μπαίνουν εμπόδιο στα αδιάκριτα βλέμματα, θα έπρεπε να ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα για την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Αντιθέτως όλοι διακρίνουν τη θλιμμένη εικόνα της.

Κι όμως, μια φωτογραφία που τραβήχτηκε τον Σεπτέμβριο του 1990, με την πριγκίπισσα Νταϊάνα σε ένα σκάφος στην Ιταλία, με τον Κύριλλο, τον πρίγκιπα του Πρέσλαβ και τον διάσημο σχεδιαστή Valentino, δύο χρόνια πριν από το χωρισμό της με τον πρίγκιπα Κάρολο, δείχνουν την πριγκίπισσα σκεπτική.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο συνιδρυτής του Valentino

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, το οποίο δημοσίευσε ο συνιδρυτής του οίκου Valentino Τζιανκάρλο Τζιαμέτι στο Instagram, δείχνει την αείμνηστη πριγκίπισσα, με ένα συγκρατημένο χαμόγελο, με βρεγμένα μαλλιά να κρατάει ένα ποτό, φορώντας ένα πολύχρωμο μπικίνι με ένα μοβ πουκάμισο δεμένο στην μέση της.

Η φωτογραφία πιστεύεται ότι τραβήχτηκε στο ιδιωτικό γιοτ "T.M. Blue One", δύο χρόνια πριν από το χωρισμό της με τον πρίγκιπα Κάρολο, και εικονίζεται ανάμεσα στον πρίγκιπα Κύριλο, γνωστό ως Κύριλλο της Σαξονίας - Κόμπουργκ, και τον Ιταλό σχεδιαστή μόδας.

Οι δύσκολες στιγμές της πριγκίπισσας

Την εποχή της λήψης, η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο πρίγκιπας Κάρολος ζούσαν ήδη ξεχωριστές ζωές για περίπου 4 χρόνια, με τον πρίγκιπα να επιστρέφει στην αιώνια αγαπημένη του, την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, το 1987.

Εν τω μεταξύ, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε κι αυτή προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, με μια σχέση που διήρκησε δύο χρόνια με τον αξιωματικό Τζέιμς Χιούιτ για τον οποίο αργότερα θα έλεγε δημόσια πως "λάτρευε", καθώς και μία σχέση με τον σωματοφύλακά της, Μπάρι Μάνακι, του οποίου τον θάνατο το 1987, περιέγραψε ως "το μεγαλύτερο χτύπημα στην ζωή μου" -δείτε εδώ κι άλλες σχέσεις της πριγκίπισσας-.

Τη στιγμή που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες το καλοκαίρι του 1990, η σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνας με τον Χιούιτ είχε τελειώσει μετά την μετάθεσή του στην Γερμανία, ένα τεράστιο πλήγμα για την Νταϊάνα που ήδη είχε βιώσει την κατάρρευση του γάμου της, είχε κάνει μια απόπειρα αυτοκτονίας όσο ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Ουίλιαμ, έπασχε από βουλιμία και επιλόχεια κατάθλιψη.

Στο βάθος της φωτογραφίας διακρίνεται το Στρόμπολι, ένα μικρό νησί στο Τυρρηνικό Πέλαγος, στα βόρεια παράλια της Σικελίας, όπου βρίσκεται και το όρος Στρόμπολι, ένα από τα τρία ενεργά ηφαίστεια της Ιταλίας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share