Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαρία Σολωμού: Η απίθανη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή (Video)

«Δεν έχω...»

3 Δεκεμβρίου 2020 10:20
Μαρία Σολωμού: Η απίθανη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Mαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μιλώντας σαν χείμαρρος αναφέρθηκε στις πλαστικές, στους άντρες της ζωής της αλλά και στη σχέση με τον μοναχογιό της σήμερα.

Η ηθοποιός αποκάλυψε στον παρουσιαστής πως δεν έχει παρέμβει στο πρόσωπό της, δεν έχει κάνει μπότοξ ποτέ και μπορεί με υπερηφάνεια να δείξει τις ρυτίδες στο μέτωπό της, τις οποίες και καμουφλάρει με τις αφέλειες που έχει. Παράλληλα, μάθετε τα κιλά το ύψος και τα πάντα γενικά για την ζωή της ηθοποιού!

Όσο για τις σχέσεις της ζωής της, η Σολωμού ήταν ειλικρινής και έκανε μια απίθανη αποκάλυψη: Η Σολωμού παραδέχτηκε πως τα τελευταία 17 χρόνια έκανε συνεχόμενες μεγάλες σχέσεις χωρίς ουσιαστικά να είναι σε μια σχέση με τον τρόπο που θα ήθελε η ίδια, έναν τρόπο πιο ανεξάρτητο ενώ δεν δίστασε να πει πως έχει χωρίσει από σχέση της, ανακοινώνοντας στον πρώην πως έχει ήδη βρει και ερωτευτεί τον επόμενο!

Φυσικά δεν αναφέρθηκε στην πιο πρόσφατη γνωστή της σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη αλλά αρκέστηκε να δηλώσει πως βλέπει ανθρώπους που ήταν μαζί τους για χρόνια και θλίβεται:

«Βλέπω ανθρώπους που ήμουν μαζί και λέω εγώ γι’ αυτόν τον άνθρωπο έχασα χρόνια και στεναχωριέμαι. Δεν μπορώ να δεχτώ πως υπάρχει αυτό που λέμε για πάντα, δεν μπορώ να φανταστώ το για πάντα, γιατί είμαστε άνθρωποι. Κάθε εποχή έχει το δικό της τέλειο. Κάθε καινούργια αγάπη είναι σαν την πρώτη αγάπη. Θα ήθελα μετά από μια σχέση να μπορώ να βλέπω έναν άνθρωπο και να θέλω να του μιλάω, είναι στενάχωρο να βλέπεις κάποιον και να απορείς πώς ήσουν μαζί του».

Η ηθοποιός, αποκάλυψε και το πώς ο γιος της αποφάσισε να μείνει με τον πατέρα του Μάριο Αθανασίου:

«Ο Αλέξανδρος είναι 15 ετών και έχει μια εφηβεία πολύ διαφορετική από τη δική μου, ο γιος μου είναι σπιτόγατος, περιμένω πότε θα ξεσπάσει, είναι σε αυτή την ηλικία που μένει με τον μπαμπά του, έφυγε όταν ήταν 13 ετών, είχαμε συνεννοηθεί με τον πατέρα του άγραφα πως θα μείνει μαζί του και ο Μάριος μου το ζήτησε και έτσι και έγινε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share