Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζωή Λάσκαρη: Αυτή ήταν η τελευταία της ταινία - Έπαιξε σε ρόλο που δε θυμάται κανείς

Δείτε το trailer!

3 Δεκεμβρίου 2020 08:50
Ζωή Λάσκαρη: Αυτή ήταν η τελευταία της ταινία - Έπαιξε σε ρόλο που δε θυμάται κανείς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε την τελευταία ταινία που έπαιξε η Ζωή Λάσκαρη πριν φύγει από τη ζωή. Δε θυμάται σχεδόν κανείς το ρόλο που έπαιξε, καθώς ήταν μικρός.

Η επιτυχημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου μετά από τη λαμπρή καριέρα της -περίπου το '90- επέλεξε να σταματήσει τις ταινίες. Ωστόσο, μετά από αρκετά χρόνια το 2015 αποφάσισε να συμμετέχει στην ταινία "The Republic" μια περιπέτεια σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τζέτζα.

Η Ζωή Λάσκαρη έπαιξε ένα μικρό σχετικά ρόλο με συμπρωταγωνιστές μεταξύ άλλων τον Προμηθέα Αλειφερόπουλο (Αχιλλέας), Γιάννη Στάνκογλου (Φίλιππος Ευθυμιάδης) και Τάκη Σπυριδάκη. Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζωή Λάσκαρη, δείτε εδώ πόσα κιλά ζύγιζε.

Δείτε το trailer:

"Ήθελα να αυτοκτονήσω": Σοκ με τα λόγια της Ζωής Λάσκαρη - Η αποκάλυψη που λίγοι θυμούνται

Η Ζωή Λάσκαρη ήταν χωρίς καμία αμφιβολία από τις πιο αγαπημένες και λαμπερές σταρ με δεκάδες επιτυχίες σε θέατρο και τηλεόραση. Ωστόσο, πίσω από τις στιγμές που απολάμβανε τα κεκτημένα της αλλά και το θαυμασμό του κοινού, υπήρχαν και οι δύσκολες φάσεις που περνούσε.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Καθημερινή", η πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου είχε αποκαλύψει πότε ήρθε στα όριά της και θέλησε να βάλει τέρμα στη ζωή της.

"Έφτασε κάποια στιγµή που αισθάνθηκα ότι δεν αντέχω άλλο. Θυµάµαι µετά το τέλος των παραστάσεων στο “Μακρύ ταξίδι µιας µεγάλης µέρας µέσα στη νύχτα” του Eυγένιου Ο’ Νιλ το 1997, δεν άντεχα άλλο. Ήταν πολύ εσωτερικό το έργο και τα μάζευα όλα µέσα µου. Ο γιατρός µου σύστησε να ηρεμήσω. Μου έκαναν ενέσεις και δεν µε πιάνανε, ήθελα να αυτοκτονήσω. Στην ουσία, ήθελα απεγνωσμένα ένα διάλειµµα", είχε πει χαρακτηριστικά. Μιας και αναφερθήκαμε στη Λάσκαρη, δείτε εδώ τον άνδρα που ήθελε να την υιοθετήσει.

"Δε θα μεγάλωνα χωρίς τη Ζωή Λάσκαρη": Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Η Ζωή Λάσκαρη, έφυγε σχεδόν πριν από 3,5 χρόνια, σκορπίζοντας θλίψη. Τη σπουδαία ηθοποιό έσπευσαν να αποχαιρετήσουν φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές, ενώ αρκετοί από αυτούς είχαν μιλήσει στους δημοσιογράφους, αποκαλύπτοντας πράγματα για τη γυναίκα με το δυνατό χαμόγελο και την εντυπωσιακή ομορφιά.

Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος, συγκινημένος είχε μιλήσει στις κάμερες για την ηθοποιό. Εξέφρασε δημόσια το πόσο τον στήριξε και μίλησε πολύ όμορφα για εκείνη.

"Αυτή η γυναίκα για εμένα σήμαινε πάρα πολλά πράγματα. Χωρίς αυτή δε θα μεγάλωνα, δε θα ήμουνα αυτός που είμαι τώρα και θέλω να της πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εύχομαι καλό παράδεισο εκεί που είναι, να βρει τον πατέρα μου, να λένε ανέκδοτα και να περνάνε καλά εκεί που είναι", είχε δηλώσει. Εκτός από τον Νίκο Μπάρκουλη, δείτε εδώ όσα είχε πει η Ζωζώ Σαπουντζάκη μετά την κηδεία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share