Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την παρουσιάστρια καιρού που έδειξε live το απόκρυφο σημείο της; Δείτε γιατί το έκανε…

Απίστευτο και όμως αληθινό!

1 Δεκεμβρίου 2020 21:29
Θυμάστε την παρουσιάστρια καιρού που έδειξε live το απόκρυφο σημείο της; Δείτε γιατί το έκανε…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάποιοι τηλεθεατές είδαν όμως κάτι παραπάνω από την πρόγνωση του καιρού σε τοπικό κανάλι του Μεξικό, καθώς η παρουσιάστρια είχε μια μικρή δυσλειτουργία με τα ρούχα που φορούσε, που αποκάλυπταν παραπάνω από όσα σκόπευε.

Δείτε τι συνέβη όταν η Susana Almeida παρουσίαζε τον καιρό στο τοπικό κανάλι τέσσερα. Όταν άρχισε να κινείται για να δείξει διάφορες περιοχές της χώρας, το κολάν της αποκάλυψε το απόκρυφο σημείο της, καθώς το ρούχο το τόνιζε έντονα.

Η παρουσιάστρια δεν κατάλαβε ότι συνέβη κάτι και συνέχισε να παρουσιάζει κανονικά. Ωστόσο, το βίντεο στη συνέχεια έγινε viral, και πλέον πολλοί δηλώνουν ότι η Suzana είναι η αγαπημένη τους παρουσιάστρια.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν τη στιγμή της αποκάλυψης, που προκάλεσε πολλά σχόλια. Ωστόσο εκτός από αυτην κοπέλα που παρουσίαζε τον καιρό μπορείτε να δείτε πως είναι σήμερα και η Ειρήνη Μουρελάτου η συμπρωταγωνίστρια του Πάνου Μιχαλόπουλου - Τη θυμάστε;

Θυμάστε το δημοσιογράφο Αντώνη Λιάρο; Δείτε πώς είναι σήμερα και πού εργάζεται

Θυμάστε το δημοσιογράφο Αντώνη Λιάρο, ο οποίος αποτελούσε ένα εκ των κορυφαίων στελεχών της ενημέρωσης του Mega; Δείτε πώς είναι σήμερα ο έμπειρος παρουσιαστής και πού εργάζεται αυτή τη στιγμή, αν και πια βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, σε εξίσου νευραλγικό πόστο με εκείνο του anchorman.

Υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι του Mega, ωστόσο είχε αποχωρήσει πριν το κλείσιμό του μετά από 30 χρόνια στη δημοσιογραφία. Προ μηνών, ο Αντώνης Λιάρος επέστρεψε στην τηλεόραση, αλλά αυτή τη φορά δε δουλεύει μπροστά, αλλά πίσω από τις κάμερες, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε πώς είναι σήμερα η Έμη Λιβανίου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που είχε υπάρξει μάλιστα και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται από τον τρέχουσα σεζόν στο Open, δουλεύοντας στο πλευρό ενός παλιού του γνώριμου και φίλου, του Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι στο Μεγάλο κανάλι, αλλά στο Ανοικτό κανάλι, όπως επονομάζεται το κανάλι της Παιανίας. Ο Αντώνης Λιάρος βρίσκεται εκεί ως αρχισυντάκτης, τόσο το μεσημεριανό όσο και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, κάτι που έκανε και στο Mega, με τη μόνη διαφορά, ότι παράλληλα με την αρχισυνταξία, είχε και την παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου.

Θυμάστε την παρουσιάστρια του Alter, Βάσια Λόη; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα!

Τη Βάσια Λόη τη γνωρίσαμε αρκετά χρόνια πριν μέσα από τη συχνότητα του ALTER, όπου και ήταν παρουσιάστρια για αρκετά χρόνια σε μεσημεριανές εκπομπές. Ωστόσο, το καλοκαίρι του 2010 παντρεύτηκε τον εφοπλιστή Νίκο Μαδιά και αποφάσισε να εγκαταλείψει τη showbiz.

Όπως ξέρουμε, η ίδια έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να επικεντρωθεί στην ανατροφή των δύο γιων της και γενικότερα στην οικογένειά της, πραγματοποιώντας σπάνιες έως ελάχιστες κοσμικές εμφανίσεις. Πρόσφατα ωστόσο, έχει κάνει μερικές εξόδους είτε με φίλους είτε με τον σύζυγό της και εμείς έχουμε συλλέξει παρακάτω μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές pics που εξασφάλισε ο φωτογραφικός φακός.

Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share