Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το βίντεο με τον Πασχάλη Τερζή που έχει προκαλέσει πανικό

Έχει γίνει χαμός

1 Δεκεμβρίου 2020 17:39
Το βίντεο με τον Πασχάλη Τερζή που έχει προκαλέσει πανικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ντουέτο «Για Σένα Μόνο» της Γιάννας Τερζή και του Πασχάλη Τερζή είναι μια μαγική μουσική σύμπραξη που συγκινεί από το πρώτο κιόλας άκουσμα, και όπως όλα δείχνουν έχει αγαπηθεί πολύ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το βίντεο κλιπ έχει συγκεντρώσει μέσα σε 2 μήνες πάνω από 5.000.000 προβολές στο YouTube. Το μοναδικό αυτό ντουέτο είναι μια δημιουργία της ίδιας της Γιάννας τόσο στη μουσική (σε συνεργασία με τον Padé) όσο και στους στίχους.

Δείτε το βίντεο:

Ενώ, μέσα από μία σπαρακτική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram, η Γιάννα Τερζή, κόρη του αγαπημένου Πασχάλη Τερζή, εξήγησε πως είναι βυθισμένη στο πένθος καθώς έχασε έναν κοντινό οικογενειαικό φίλο της ίδιας και του πατέρα της από κορωνοϊό.

"Λιώσαμε" με το επικό βίντεο του Πασχάλη Τερζή στο... Tik Tok

Επικό είναι το βίντεο που δημοσίευσε η κόρη του Πασχάλη Τερζή, Γιάννα και τον είδαμε για πρώτη φορά με όλη του την οικογένεια μαζεμένη στο σπίτι. Είναι πραγματικά για γέλια μέχρι δακρύων και πρωταγωνιστούν τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Ο τραγουδιστής έχει τεράστια αδυναμία στην οικογένεια του και όποτε μπορούν όλοι, μαζεύονται στο σπίτι και περνάνε χρόνο μαζί. Μπορεί, ο ίδιος πλέον να έχει επιλέξει να... δείτε το βίντεο με τον Πασχάλη Τερζή στο Youweekly.gr

Απίστευτο: Αυτή είναι η ηλικία του Πασχάλη Τερζή

Έχετε αναρωτηθεί πόσο χρονών είναι σήμερα ο Πασχάλης Τερζής; Ο τραγουδιστής που κάποτε έκανε πανικό στα νυχτερινά κέντρα πλέον έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας κι αν μάθετε τον αριθμό της ηλικίας του θα μείνετε παγωτό! Ο τραγουδιστής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Η ουσιαστική αρχή και επαφή με το χώρο του τραγουδιού έγινε στην Ρόδο το... διαβάστε περισσότερα για τον Πασχάλη Τερζή στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share