Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Καυτές» αποκαλύψεις από την Ιωάννα Μαλέσκου: «Εγώ θέλω τον άντρα να...» (Video)

Όλα όσα είπε η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ

1 Δεκεμβρίου 2020 15:55
«Καυτές» αποκαλύψεις από την Ιωάννα Μαλέσκου: «Εγώ θέλω τον άντρα να...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή δήλωση του Πέτρου Λαγούτη, που είπε πως δε θα έκανε ξανά σχέση με ηθοποιό, μίλησε για μία σχέση που είχε στο παρελθόν και το γεγονός ότι δεν μπορούσε να καταλάβει τα ωράρια της. Ενώ, θυμηθείτε το μαγικό διπλό τσιφτετέλι που έδειξε γιατί η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η πιο «καυτή» παρουσιάστρια.

«Εμένα μου είχε συμβεί αυτό με παλιότερη σχέση μου. Μου είχε συμβεί γιατί δε μπορούσε να καταλάβει απόλυτα το πρόγραμμά μου, τον τρόπο που εγώ λαμβάνω υπόψιν μου τον τρόπο που εγώ δουλεύω. Στην τηλεόραση δούλευα. Ήτανε υπάλληλος με συγκεκριμένο ωράριο» είπε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε τι τελικά την ελκύει στους άντρες.

«Πάντως εγώ νομίζω πως δεν θα ήθελα σύντροφο από τον ίδιο κλάδο. Δεν το έχω φανταστεί. Εγώ θέλω τον άντρα να μπορώ να τον θαυμάζω, να ξέρω πως μπορώ να ακουμπήσω στις πλάτες του. Και δε δίνω και πολύ μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Με κερδίζει χαμόγελο, βλέμμα, αλλά κυρίως αυτή η εσωτερική σιγουριά και ο δυναμισμός ενός ανθρώπου» και κατέληξε λέγοντας:

«Αν μπορώ να τον θαυμάζω. Θέλω να θαυμάζω τους ανθρώπους γύρω μου. Και όχι μόνο τους ανθρώπους στις ερωτικές μου σχέσεις. Αλλά και τους ανθρώπους που έχω πλάι μου. Τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου. Τότε είμαι ευτυχισμένη. Διαφορετικά…»!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Καυτό κουτσομπολιό: "Κόλαση" με τη σχέση που κρύβει η Ιωάννα Μαλέσκου

Καυτό κουτσομπολιό: “Κόλαση” με τη σχέση που κρύβει η Ιωάννα Μαλέσκου! Η ίδια είναι διακριτική, αποφεύγει να μην απαντήσει, αποφεύγει όμως και το να εκτεθεί στις συνεντεύξεις της. Κι ενώ η Ιωάννα Μαλέσκου “σφυρίζει” αδιάφορα για τον μεγάλο έρωτα της, στα δημοσιογραφικά γραφεία, στήνονται πηγαδάκια με κύριο θέμα συζήτησης, τη σχέση της με… Έλα ντε; Μαντέψτε με ποιον! Όχι, μην το αφήσετε να περάσει έτσι. Μπορείτε να κάνετε υποθέσεις! Θα χει …fan!

Δεν είναι να πέφτεις από τα σύννεφα. Κάπου, κάποιος γνωρίζει κάποια και το ανάποδο. Κάπως βρίσκεται και η αφορμή για να καλλιεργηθεί μια σχέση. όμως αυτή η σχέση της εντυπωσιακής Ιωάννας, θα συζητηθεί. Η είδηση, δεν είναι ωρών, είναι εβδομάδων. Κάνει τον κύκλο της στα πηγαδάκια τα δημοσιογραφικά και κυρίως εκείνα του ΣΚΑΙ!

Όταν ανακοινωθεί – αν ποτέ ανακοινωθεί – θα γίνει βαβούρα μεγάλη. Μέχρι τότε όμως, σιγή ιχθύος. Η πανέμορφη παρουσιάστρια με το σμιλεμένο κορμί, έχει κάψει καρδιές, αλλά η μία είναι εκείνη που ακούμπησε τη δική της. Το ειδύλλιο μετρά μήνες και δεν αφορά στον νεαρό από την Κρήτη. Οι φωτογραφίες και οι πληροφορίες, αφορούν σε παρελθόντα χρόνο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αλλού το μυαλό της πια. Χρονολογικά, τοποθετείται η σχέση αυτή πριν την άφιξη της στην Αθήνα! Πριν ξεκινήσει την εκπομπή στον ΣΚΑΙ!

Το αν θα γίνει γνωστή η σχέση αυτή, εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες!

Πηγή: freegossip.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share