Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Σκαμπίλι» στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από γνωστό παρουσιαστή του ΣΚΑΙ (Video)

«Δε θα μπορούσα να...»

1 Δεκεμβρίου 2020 10:55
«Σκαμπίλι» στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από γνωστό παρουσιαστή του ΣΚΑΙ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Σκαμπίλι» έριξε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ένας γνωστός παρουσιαστής του ΣΚΑΙ λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί μαζί της, με την ευκαιρία δείτε το τεραστίων διαστάσεων σπίτι της.

Ο λόγος για τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ο οποίος μίλησε, στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου Love it, για τη συνεργασία του με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο Dot ενώ αναφέρθηκε και στα όσα έχει βιώσει μέσα στα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση.

«Δε θα μπορούσα ποτέ να συνεργαστώ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου», υπογράμμισε, ενώ μίλησε και για τις πολλές ανασφάλειες που ένιωθε παλιότερα.

«Έχω ακούσει και χοντράδες και ψέματα κατά τη διάρκεια συνέντευξης που γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια. Νιώθω άβολα εκείνη την ώρα…», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Δείτε όλα όσα είπε:

Ατύχημα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (Video)

Στη Μύκονο βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία πέρασε – όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στο Instagram – ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές. Ωστόσο, η παρουσιάστρια και παίκτρια φέτος του J2US, είχε ένα ατύχημα, ενώ είχε τραυματιστεί ξανά πριν 2 μήνες.

Όπως εξήγησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» η Σπυροπούλου χτύπησε στα πόδια της καθώς έπεσε την ώρα που έκανε βουτιές στην πισίνα. Μάλιστα, η ίδια ανέβασε στα stories της στο Instagram φωτογραφίες με τα χτυπημένα και γεμάτα μελανιές πόδια της, χωρίς, όμως, να εξηγεί τι ακριβώς της συνέβη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share