Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Σεισμός» για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη: Αλαλούμ με την κατάσταση του ζευγαριού

Τι συμβαίνει;

30 Νοεμβρίου 2020 17:40
«Σεισμός» για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη: Αλαλούμ με την κατάσταση του ζευγαριού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Σεισμός» επικράτησε για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, με την κατάσταση του ζευγαριού να προκαλεί αλαλούμ, εξαιτίας όσων συμβαίνουν στην οικογένειά τους.

To ζευγάρι μένει στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά και όπως και στην πρώτη καραντίνα, έτσι και στη δεύτερη προσπαθούν να απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά τους στο σπίτι, μετά τα ευχάριστα που τους ανακοινώθηκαν.

Μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς, πριν λίγους μήνες όταν φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάϊ, είχε πει: «Είμαστε στο σπίτι με τα παιδιά και την Κάτια και προσπαθούμε να βρούμε έναν διαφορετικό ρυθμό. Δεν είναι εύκολο όπως καταλαβαίνετε, πρέπει να γίνεσαι δημιουργικός. Είναι μια ευκαιρία για μένα να έρθω πιο κοντά με τα παιδιά μου, θα μιλήσουμε, ένα μεγάλο κενό που δημιουργείται με τις υποχρεώσεις, τώρα είναι ευκαιρία να ανακτήσουμε ένα χαμένο έδαφος. Ίσως υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε να διδαχτούμε από όλο αυτό».

Ετσι λοιπόν η Κάτια Ζυγούλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε τα μαθήματα ζωγραφικής και σχεδίου που έκανε όλη η οικογένεια.

Στη συνέχεια είδαμε τις χορευτικές ικανότητες του Σάκη Ρουβάμε τις δύο κόρες του, Αναστασία και Αριάδνη. Μπαμπάς και κόρες χόρεψαν στην κουζίνα του σπιτιού τους και ήταν απολαυστικοί ενώ η Κάτια Ζυγούλη έγραψε χιουμοριστικά πως ο Σάκης Ρουβάς χόρεψε με τις κόρες του για να ξεμουδιάσουν.

Ενα πνεύμα όμως ακρως δημιουργικό, όπως είναι ο Σάκης Ρουβάς, φροντίζει να αφιερώνει έστω και λίγο χρόνο στον εαυτό του. Ο Σάκης Ρουβάς, που δεν εφησυχάζεται στιγμή, αποκάλυψε μέσα από τα προφίλ του στα social media, ένα νέο του χόμπι αλλά και ένα νέο του ταλέντο. O δημοφιλής τραγουδιστής μοιράστηκε φωτογραφίες, όπου απόλυτα αφοσιωμένος και με τα χέρια του μουτζουρωμένα από χρώματα, ζωγραφίζει και μόνος του.

Τέλος, το πρόγραμμα έχει επίσης μετακίνηση 6 για την οικογένεια του Σάκη Ρουβά. Έτσι ο δημοφιλής τραγουδιστής μαζί με τα παιδιά του ανέβηκαν στο βουνό και εκτός από πεζοπορία μάζεψαν κούμαρα για να φτιάξουν όπως είπε σπιτική μαρμελάδα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share