Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκυoς η Eυρυδiκη Βαλαβάνη; Το βίντεο πoυ «έδειξε» την φoυσκωμέvη κoιλίτσα της

Τα πλάνα από την κάμερα που δίνουν τροφή για σχόλια...

30 Νοεμβρίου 2020 11:12
Έγκυoς η Eυρυδiκη Βαλαβάνη; Το βίντεο πoυ «έδειξε» την φoυσκωμέvη κoιλίτσα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερωτηματικά και φήμες επικρατούν γύρω από την εμφάνιση της όμορφης δημοσιογράφου Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο live του J2us για το αν είναι έγκυος, με τα πλάνα από την κάμερα να παίρνουν φωτιά.

Πολλά είναι τα σχόλια, που αναρωτιούνται μήπως είναι έγκυος, αφού η κοιλιά της ήταν εμφανέστατα φουσκωμένη. Συγκεκριμένα, στο Q&A που πραγματοποίησε στο Instagram η Soula Glamourous, δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από followers της, αν η δημοσιογράφος περιμένει παιδί.

Η ίδια έσπευσε να απαντήσει λέγοντας πως δεν ξέρει, ωστόσο όποια τρώει παραπάνω και πετάει η κοιλιά της, όλοι λένε ότι είναι έγκυος και έχει κουράσει.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή της:

"Τρελά" ερωτευμένοι Βαλαβάνη και Βασάλος - Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Τι κι αν οι διακοπές του καλοκαιριού οδεύουν σιγά σιγά προς το τέλος τους; Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος εκμεταλλεύονται τον ελεύθερο χρόνο τους για να περάσουν μοναδικές στιγμές μαζί, αλλά και με την παρέα καλών φίλων.

Οι δυο τους βιώνουν στιγμές ευτυχίας και ανεβάζουν ονειρικές φωτογραφίες από τις περιπετειώδεις εξορμήσεις τους που μας κάνουν να... δείτε φωτογραφίες της Βαλαβάνη και του Βασάλου στο Youweekly.gr

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Με μαύρο "καυτό" μπικίνι στη Μύκονο - Τετ-α-τετ με τον Βασάλο

Οι κάμερες του Youweekly.gr έπιασαν στα πράσα τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε τρυφερά τετ-α-τετ σε παραλία της Μυκόνου! Η πρώην παίκτρια του Survivor, μάλιστα, εθεάθη με καυτό μαύρο μπικίνι και... άναψε φωτιές!

Οι δυο τους πέρασαν χαλαρές στιγμές με αρκετά μεγάλη παρέα μέσα στην οποία ήταν και ο Κώστας Κοκκινάκης, έκαναν βόλτα στην παραλία, συζητούσαν, αγκαλιάζονταν και φιλιούνταν, χωρίς να τους απασχολούν τα... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share