Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Αγωνία για τον Γιώργο Παπαδάκη: Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Όλη η αλήθεια

30 Νοεμβρίου 2020 09:20
Αγωνία για τον Γιώργο Παπαδάκη: Ποια η κατάσταση της υγείας του;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποια η κατάσταση υγείας του Γιώργου Παπαδάκη;

Η αλλαγή στην εικόνα του είναι εμφανής. Όπως και η απόφαση του να μείνει όλο αυτό το διάστημα στο σπίτι έβαλε πολλούς σε σκέψεις. Είναι καλά ο Γιώργος Παπαδάκης; Αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας; Τι τρέχει;

Αυτές τις φωνές άκουσε ο Γιώργος Παπαδάκης και είπε να δώσει μόνος του τις απαντήσεις.

Μίλησε στο «Πρωινό» για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λίγο πριν την έναρξη των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Παπαδάκης Γιώργος Υγεία

«Λίγο πριν από τον κορονοϊό είχα ένα προβληματάκι με την υγεία μου. Κρύωσα. Είχα ένα κρύωμα πολύ βαρύ, σοβαρό.

Χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση, να μην έρθω δυο μέρες στη δουλειά. Ήταν δύο μέρες πριν αρχίσουν τα μέτρα. Όπως επίσης μου είπαν οι γιατροί πως πρέπει να κόψω υποχρεωτικά το τσιγάρο.

Δυο πακέτα τσιγάρα την ημέρα. Δεν έχω παχύνει αλλά έχω φάει δέκα… κομπολόγια. 55 μέρες έχω να βάλω τσιγάρο στο στόμα μου. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, όχι σε μένα. Αυτοί τα τραβάνε» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Μαύρη Παρασκευή για τον Γιώργο Παπαδάκη: Το κρίσιμο χειρουργείο στην καρδιά!

Για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν και τον έφερε ένα βήμα από τον θάνατο μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης!

Ο παρουσιαστής του Καλημέρα Ελλάδα μίλησε πρόσφατα στη Φαίη Σκορδά και αποκάλυψε τόσο το σοβαρό πρόβλημα που είχε με την υγεία του όσο και για την προσωπική του ζωή και τους δύο γάμους του! Γιώργος Παπαδάκης: Όλη η αλήθεια για την "απώλεια" που τον ενόχλησε!

Αρχικά, μίλησε για την οικογένειά του λέγοντας ότι: « Ήταν λάθος που έκανα τον πρώτο μου γάμο, γιατί δεν ήθελα να χωρίσω» και πρόσθεσε ότι: «Η πρώην γυναίκα μου με την νυν έχουν βγει και οι δύο μαζί έχουν πει για τα ελαττώματά μου. Είναι φίλες».

Μαύρη Παρασκευή για τον Γιώργο Παπαδάκη

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για την πορεία του ελληνική tv, αποκαλύπτοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια που παραμένει στον ΑΝΤ1, έχει πάει 7-8 φορές στο γραφείο του Μίνωα Κυριακού και δεν έκρυψε την συμπάθεια του σε δύο cameramen του σταθμού, που ήταν και εκείνη την ώρα παρόντες, λέγοντας: «Αυτά τα παιδιά είναι τα πιο σημαντικά άτομα του ΑΝΤ1. Ζητώ συγγνώμη από τον Λάτσιο, αλλά είναι η αλήθεια» και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση της τηλεόρασης όταν θα σταματήσει να έχει το ίδιο πάθος με αυτό που έχει τώρα. «Η δουλειά μου είναι το επαγγελματικό viagra μου», είπε και δήλωσε ότι θα ήθελε να πάει καλεσμένος στην εκπομπή του ο Μίκης Θεοδωράκης, γιατί θεωρεί ότι είναι ο μόνος αληθινός.

Ωστόσο, ο γνωστός παρουσιαστής για πρώτη φορά αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας του, το 2004 όταν έπαθε έμφραγμα, χειρουργήθηκε την Παρασκευή και την Δευτέρα επέστρεψε στην εκπομπή κανονικά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά να μένουν έκπληκτοι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share