Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Δε χωρίσαμε ποτέ!": Αποκάλυψη σοκ από τον Αλβάρο για το γάμο του με την Αθηνά Ωνάση

Η γνωριμία, ο γάμος, η αυτοκτονία και η... κατάρα!

30 Νοεμβρίου 2020 08:48
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση χωρισμού της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο μετά από 11 χρόνια γάμου. Όλα έδειχναν πως η χρυσή κληρονόμος είχε καταφέρει να διώξει την "κατάρα" των Ωνάσηδων και να ζει μια ευτυχισμένη και ήρεμη ζωή δίπλα στον άντρα που ερωτεύτηκε πριν ακόμη ενηλικιωθεί.

Η γνωριμία, ο γάμος, η αυτοκτονία και η... κατάρα!

Οι δυο τους συναντήθηκαν το 2002, όταν η Αθηνά Ωνάση ήταν μόλις 17 ετών, στο training camp του Νέλσον Πεσόα στο Βέλγιο. Όπως ο ίδιος έχει πει η Αθηνά ήταν εκείνη που τον πλησίασε, δειλά και με λεπτότητα.

"Ήμουν στους στάβλους και χάιδευα το άλογο μου. Η Αθηνά με πλησίασε για να με χαιρετήσει και όταν είδε την έκφραση μου με ρώτησε γιατί είμαι τόσο λυπημένος. Η σπίθα που άναψε μεταξύ μας εκείνη την στιγμή, έγινε πυρκαγιά. Από τότε δεν χωρίσαμε ποτέ", έχει δηλώσει χαρακτηριστικά για τη γνωριμία τους.

Ο γάμος δεν άργησε να γίνει. Το 2005 Αλβάρο και Αθηνά παντρεύτηκαν στο Ίδρυμα Μαρίας Λουΐζας-Όσκαρ Αμερικάνο στο προάστιο του Σάο Πάολο, Μορούμπι. Η Αθηνά απαστράπτουσα φορούσε νυφικό Βαλεντίνο κι έλαμπε από χαρά.

Κι αν κι αρχικά οι φήμες ήθελαν τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ να παραβρίσκεται στο πλευρό της κόρης, η απουσία του ήταν ηχηρή. Απούσα ήταν και η μητριά της και τα δύο από τα τρία ετεροθαλή αδέλφια της -δείτε εδώ πώς είναι σήμερα-, αφού μόνο η Sandrine Roussel ήταν καλεσμένη. Η ρήξη με τον πατέρα ήταν φανερή.

Όπως λέγεται ο Τιερί Ρουσέλ έβλεπε στο πρόσωπο του "Ντόντα" έναν τυχοδιώκτη που λιμπίζεται την αμύθητη περιουσία της κόρης του -διαβάστε εδώ αναλυτική την περιουσία της-. Οι κακές γλώσσες για ρήξη στη σχέση πατέρα και κόρης για τα μάτια του Αλβάρο επιβεβαιώθηκαν με την Αθηνά να στρέφεται δικαστικά εναντίον του ζητώντας να της επιτραπεί η διαχείριση της περιουσίας της και μετά από εξωδικαστικό συμβιβασμό, η Αθηνά αρνείται το επώνυμο Ρουσέλ.

Την περίοδο της γνωριμίας τους ο "Ντόντα" ήταν σε διάσταση με την τότε σύντροφό του Σιμπέλ Ντόρσα, μια Βραζιλιάνα καλλονή με την οποία είχε αποκτήσει παιδί. Αυτό δεν πτόησε την Αθηνά που από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους δέθηκε με την μικρή Βιβιάν σα να ήταν δική της κόρη.

Η 36χρονη βραζιλιάνα καλλονή είχε δηλώσει τότε ότι δε μπορούσε σε καμία περίπτωση να ανταγωνιστεί μια γυναίκα που μπορεί να του αγοράζει… άλογα. Μετά το γάμο, μάλιστα, ο Αλβάρο κατάφερε να πάρει την επιμέλεια της κόρης του κάτι που είχε προκαλέσει έκπληξη μιας κι είναι εξαιρετικά σπάνιο το δικαστήριο να δίνει την επιμέλεια στον πατέρα.

Η Σιμπέλ πάλεψε αρκετά για να ανακτήσει την επιμέλεια της μικρής Βίβιαν αλλά μάταια. Στα 36 της χρόνια και μετά από σειρά οδυνηρών γεγονότων με επιστέγασμα την αυτοκτονία του τότε συντρόφου της, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της. Πίσω της η αυτόχειρας άφησε επιστολή με την οποία εξηγεί τους λόγους που την ώθησαν να θέσει τέλος στη ζωή της και καταριέται τον Αλβάρο και την Αθηνά.

"Μια μέρα όταν ο Θεός σας συγχωρέσει εσένα και την Αθηνά, γι’ αυτό που έκανες σε εμένα και το παιδί, τότε θα νιώσεις καλύτερα. Λυπάμαι Αθηνά, δεν πρόκειται ποτέ να γνωρίσεις την αληθινή αγάπη". Η κόρη της συνέχισε να μεγαλώνει με τον μπαμπά της και τη "μαμά Αθηνά" με την οποία έχει άριστες σχέσεις.

Κι ενώ όλα έδειχναν να κυλάνε ομαλά για την Αθηνά Ωνάση, με τον Αλβάρο να αναρτά συνεχώς αγαπησιάρικες φωτογραφίες του ζεύγους, έρχεται η είδηση βόμβα περί διαζυγίου. Η είδηση προκάλεσε μεγάλη έκπληξη μιας και στις 2 Μαΐου το ζεύγος ν' απολάμβανε ιππικούς αγώνες στη Μαδρίτη χωρίς να κρύβουν τον έρωτά τους. Κακές γλώσσες έκαναν λόγο για απιστία του Ντόντα, ωστόσο, υπάρχει και το σενάριο της... κατάρας.

Αλλά και νωρίτερα το Μάρτιο οι δυο τους πόζαραν όλο γλύκα μαζί ένα λευκό κουτάβι, το νέο μέλος της οικογένειας μιας και το ζευγάρι δεν είχε αποκτήσει παιδί. Λέγεται μάλιστα, πως αυτός είναι κι ο λόγος συχνών καυγάδων με τον Αλβάρο να επιθυμεί έναν καρπό του έρωτά τους, κάτι που βρίσκει αντίθετη την Αθηνά.

Τέλος, γλώσσες έκαναν λόγο για φόβο της κατάρας των Ωνάσηδων που είχε στοιχειώσει την Αθηνά από παιδί και που την έχει ωθήσει στην απόφαση της ατεκνίας. Η νεαρή κληρονόμος, γνωρίζοντας την τραγική κατάληξη των ατόμων της οικογένειάς της είχε από μικρή κυριευτεί από τη φοβία να μην έχει την ίδια μοίρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share