Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έβαλε τέλος στις φήμες η Μαρία Μπεκατώρου: "Δε με ενδιαφέρει..."

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια;

29 Νοεμβρίου 2020 07:52
Έβαλε τέλος στις φήμες η Μαρία Μπεκατώρου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αγαπημένη Μαρία Μπεκατώρου είναι μια από τις πιο σταθερές αξίες στην τηλεόραση και ότι πρόγραμμα παρουσιάζει αποκτά φανατικό κοινό. Η ίδια πριν καιρό, είχε μιλήσει για τα επαγγελματικά της βήματα βάζοντας ένα... "τέλος".

Συγκεκριμένα, η ίδια πριν την περσινή πρεμιέρα του "Υour Face Sounds Familiar" έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι δε θα έκανε ποτέ στην τηλεόραση.

Θα ξανά έκανες πρωινό;

Δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή να κάνω πρωινό, γιατί πιεζόμουν όταν ερχόταν η ώρα του πάνελ. Δεν μου αρέσει να κρίνω κι ένιωθα άβολα όταν έπρεπε να σχολιάσουμε τις ζωές των άλλων. Πιστεύω, ότι μου ταιριάζουν οι αμιγώς ψυχαγωγικές εκπομπές, γιατί θέλω να δίνω χαρά στον κόσμο.

Σε τι είδους εκπομπή δεν θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς τον εαυτό σου;

Δε θα μπορούσα να παρουσιάσω ριάλιτι.

Αν, δηλαδή, ο ΣΚΑΪ σου έκανε μια δελεαστική πρόταση για να παρουσιάσεις το "Big Brother", θα την απέρριπτες;

Δε θα το έκανα ποτέ. Δε μου αρέσει αυτό το είδος τηλεόρασης. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω τώρα τόσο με το "Your Face Sounds Familiar" όσο και με το "Still Standing". Δε με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Και στο κάτω κάτω δεν είμαστε όλοι οι παρουσιαστές για όλα τα προγράμματα. Στο σημείο να θυμίσουμε, ότι η τηλεθέασης της εκπομπής της, έχει σημειώσει πτώση.

«Και περνούν οι μέρες σαν νερό και...» - Το απίστευτο μήνυμα της Μαρία Μπεκατώρου

Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει και τον τηλεοπτικό χώρο με αποτέλεσμα πολλές εκπομπές αλλά και τηλεοπτικές σειρές να μην προχωρούν. Συγκεκριμένα έχουν επηρεαστεί και οι εκπομπές που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου «Still Standing» και «Your Face Sounds Familiar» έχουν σταματήσει. Επίσης πρόσφατα αποκάλυψαν την ηλικία της γνωστής παρουσιάστριας.

Έτσι λοιπόν, η Μαρία Μπεκατώρου, όπως όλοι, μένει σπίτι για προληπτικούς λόγους. Η ίδια μέσα από μήνυμα της σχετικά με την κατάσταση είπε ότι «και περνούν οι μέρες σαν νερό και φεύγουν οι στιγμές κι εμείς τις αφήνουμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν άλλες καλύτερες και η καθημερινότητα κυλάει και μαζί της κι εμείς…

Και έτσι ξαφνικά μια μέρα νιώθεις ότι τίποτα δεν είναι όπως πριν…Δεν το υπολόγισες…Δεν εκτίμησες σωστά…Και ότι έβλεπες στις ταινίες και θεωρούσες υπερβολές είναι τώρα μπροστά σου! Και τώρα τρέχεις να προλάβεις τι; Αφού τώρα πρέπει να σταματήσεις…Σε πρόλαβαν τα γεγονότα. Και όλα γκρεμίζονται από την μια μέρα στην άλλη.Και όλα αυτά που θεωρούσες δεδομένα μέχρι χθες, σήμερα φαντάζουν πολύτιμα

Και έτσι ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι το να ζεις τη κάθε στιγμή και την κάθε μέρα όσο πιο δυνατά μπορείς δεν είναι ρομαντικό σενάριο μιας γαλλικής κομεντί, είναι η αλήθεια της ζωής και πρέπει να σε διδάξει. Γιατί πολύ απλά η ζωή είναι ωραία, οι στιγμές πολύτιμες και όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι! Υπομονή. Κουράγιο. Δύναμη.
Με αγάπη Μαρία».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share