Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

"Ήθελα να αυτοκτονήσω": Σοκ με τα λόγια της Ζωής Λάσκαρη - Η αποκάλυψη που λίγοι θυμούνται

Για ποιο λόγο το είχε πει;

29 Νοεμβρίου 2020 07:15
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζωή Λάσκαρη ήταν χωρίς καμία αμφιβολία από τις πιο αγαπημένες και λαμπερές σταρ με δεκάδες επιτυχίες σε θέατρο και τηλεόραση. Ωστόσο, πίσω από τις στιγμές που απολάμβανε τα κεκτημένα της αλλά και το θαυμασμό του κοινού, υπήρχαν και οι δύσκολες φάσεις που περνούσε.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Καθημερινή", η πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου είχε αποκαλύψει πότε ήρθε στα όριά της και θέλησε να βάλει τέρμα στη ζωή της.

Ζωή Λάσκαρη

"Έφτασε κάποια στιγµή που αισθάνθηκα ότι δεν αντέχω άλλο. Θυµάµαι µετά το τέλος των παραστάσεων στο “Μακρύ ταξίδι µιας µεγάλης µέρας µέσα στη νύχτα” του Eυγένιου Ο’ Νιλ το 1997, δεν άντεχα άλλο. Ήταν πολύ εσωτερικό το έργο και τα μάζευα όλα µέσα µου. Ο γιατρός µου σύστησε να ηρεμήσω. Μου έκαναν ενέσεις και δεν µε πιάνανε, ήθελα να αυτοκτονήσω. Στην ουσία, ήθελα απεγνωσμένα ένα διάλειµµα", είχε πει χαρακτηριστικά. Μιας και αναφερθήκαμε στη Λάσκαρη, δείτε εδώ τον άνδρα που ήθελε να την υιοθετήσει.

"Δε θα μεγάλωνα χωρίς τη Ζωή Λάσκαρη": Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Η Ζωή Λάσκαρη, έφυγε σχεδόν πριν από 3,5 χρόνια, σκορπίζοντας θλίψη. Τη σπουδαία ηθοποιό έσπευσαν να αποχαιρετήσουν φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές, ενώ αρκετοί από αυτούς είχαν μιλήσει στους δημοσιογράφους, αποκαλύπτοντας πράγματα για τη γυναίκα με το δυνατό χαμόγελο και την εντυπωσιακή ομορφιά.

Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος, συγκινημένος είχε μιλήσει στις κάμερες για την ηθοποιό. Εξέφρασε δημόσια το πόσο τον στήριξε και μίλησε πολύ όμορφα για εκείνη.

"Αυτή η γυναίκα για εμένα σήμαινε πάρα πολλά πράγματα. Χωρίς αυτή δε θα μεγάλωνα, δε θα ήμουνα αυτός που είμαι τώρα και θέλω να της πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εύχομαι καλό παράδεισο εκεί που είναι, να βρει τον πατέρα μου, να λένε ανέκδοτα και να περνάνε καλά εκεί που είναι", είχε δηλώσει. Εκτός από τον Νίκο Μπάρκουλη, δείτε εδώ όσα είχε πει η Ζωζώ Σαπουντζάκη μετά την κηδεία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share