Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Χτες το βράδυ χάσαμε το μωρό μας» - Συγκλονίζει διάσημη τραγουδίστρια

Διένυε το τρίτο τρίμηνο της κύησής της

28 Νοεμβρίου 2020 21:10
«Χτες το βράδυ χάσαμε το μωρό μας» - Συγκλονίζει διάσημη τραγουδίστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

34χρονη διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε στο Instagram την απώλεια του μωρού της, λίγες ημέρες πριν την κανονική ημερομηνία γέννησής του.

«Χτες βράδυ χάσαμε το κοριτσάκι μας, γεννήθηκε νεκρό μετά την σκληρή μάχη που έδωσε για να έρθει στον κόσμο». Η τραγουδίστρια είχε πριν μέρες εξηγήσει στους fans της πως είχε επιπλοκές στην εγκυμοσύνη που θα την ανάγκαζαν να γεννήσει λίγο νωρίτερα. Ενώ, «όργια» έκανε μια γυμνόστηθη πασίγνωστη τραγουδίστρια με γυναίκα.

Ο λόγος για την Christina Perri που διένυε το τρίτο τρίμηνο της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Η Perri έχει μια κόρη δύο ετών ενώ πριν την κύηση αυτή είχε ακόμα μία αποβολή. Η Christina ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Ιούλιο ενώ το ζευγάρι έχει την κόρη του Carmella Stanley που θα βοηθήσει να ξεπεραστεί η απώλεια του μωρού πιο γρήγορα.

Έγκυος πασίγνωστη τραγουδίστρια - Το κρατούσε κρυφό

Τα ευχάριστα νέα μόλις «έσκασαν» για μία από τις πιο εκκεντρικές περσόνες της διεθνούς showbiz. Μία αγαπημένη και φυσικά πασίγνωστη τραγουδίστρια, ανακοίνωσε πως είναι έγκυος με δύο εντυπωσιακές φωτογραφίες που ανέβασε.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει προκαλέσει αρκετές φορές με την εμφάνισή της. Παρά την τάση της ωστόσο να μοιράζεται στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή, η εν λόγω τραγουδίστρια αποφάσισε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της. Δείτε ποια είναι στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share