Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απόλυτη ανατροπή από την Αννίτα Πάνια! Η «βόμβα» για τον γάμο και ο Σαμοΐλης

«Ο Νίκος Σαμοΐλης είναι...»

28 Νοεμβρίου 2020 20:31
Απόλυτη ανατροπή από την Αννίτα Πάνια! Η «βόμβα» για τον γάμο και ο Σαμοΐλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια έκανε την απόλυτη ανατροπή και απάντησε ανοιχτά για τον γάμο! «Ο Νίκος Σαμοΐλης είναι…» είπε μεταξύ άλλων και μας άφησε κάγκελο!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια απάντησε με ένα τραγούδι του πρώην συζύγου της, Νίκου Καρβέλα για το αν παντρεύεται ξανά ή όχι. Ενώ, πριν από λίγο καιρό η συνεργάτιδα της Αννίτας Πάνια είχε αποκαλύψει στην εκπομπή Αννίτα Κοίτα πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι και πριν από λίγες ώρες γέννησε!

«Σας απαντώ με το τραγούδι “Δεν Παντρεύομαι” του Νίκου Καρβέλα, αλλά με τη φωνή της Λίτσας Διαμάντη», είπε με το γνώριμο ύφος της η παρουσιάστρια στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά. Η ίδια παράλληλα επιβεβαίωσε ότι είναι μια χαρά τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική της ζωή και ότι ο Νίκος Σαμοΐλης είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος.

«Αυτόν τον άνδρα θέλω…» - Έξαλλος ο Νίκος Καρβέλας με την αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια

Μια αποκάλυψη πραγματοποιήθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, η οποία φυσικά αν γινόταν από την πλευρά της παρουσιάστριας, θα μπορούσε να κάνει έξαλλο τον Νίκο Καρβέλα.

Η Αννίτα Πάνια, είναι μια παρουσιάστρια που έχει αφήσει το στίγμα της στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από τις εκπομπές της. Φέτος, την απολαμβάνουμε μέσα από την συχνότητα του Open, με την εκπομπή «Αννίτα Κοίτα».

Ένα επεισόδιο που σίγουρα θα αφήσει εποχή είναι αυτό όπου βρέθηκε στο πλατό η Μαριλένα. Η Μαριλένα μετά την ωτοπλαστική πήγε στο πλατό θέλοντας να βρει κάποιο γιατρό ή δικηγόρο για να κάνει σχέση, με έναν άνδρα... να φλερτάρει τηλεφωνικά την παρουσιάστρια.

Αννίτα Πάνια: 50άρης βγήκε στην εκπομπή της και της την έπεσε - Δείτε την αντίδρασή της και θα μείνετε άφωνοι

Αννίτα Πάνια: Στον «αέρα» της εκπομπής της γνωστής παρουσιάστριας βγήκε ο 50άρης Λάμπρος από τη Λειβαδιά και έκανε την παρουσιάστρια, την παρέα της, τους τηλεθεατές και το κοινό να "λιώσουν".

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share