Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Κατέρρευσε» η Ζέτα Μακρυπούλια - Η αποκάλυψη που την έκανε να λυγίσει (Video)

Σοκ

28 Νοεμβρίου 2020 16:51
«Κατέρρευσε» η Ζέτα Μακρυπούλια - Η αποκάλυψη που την έκανε να λυγίσει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια «κατέρρευσε» όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο καθώς κατευθυνόταν στην ομάδα που είχε σειρά να παίξει όταν στον πάγκο της ομάδας είδε μία ψεύτικη κατσαρίδα. Ενώ, σοκαρισμένος με την κατάσταση της Ζέτας Μακρυπούλια ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τη διάσημη παρουσιάστρια να του επιφυλάσσει μια άσχημη ανακοίνωση.

Η παρουσιάστρια αντέδρασε άμεσα ρωτώντας αν είναι αληθινή και από εκείνη τη στιγμή σχεδόν κατέρρευσε. Προσπαθούσε να αποφύγει το έντομο ακόμα και όταν σιγουρεύτηκε ότι είναι ψεύτικο, τρόμαξε, κρύφτηκε πίσω από έναν παίκτη ενώ την ίδια στιγμή με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά της.

Η έντονη δυσφορία προς το ψεύτικο έντομο φάνηκε και από τις παρατηρήσεις που έκανε στο κοντρόλ της εκπομπής το οποίο είχε ετοιμάσει αυτήν την φάρσα, πιθανότατα όταν έμαθε την φοβία της. Η ίδια παραδέχτηκε τον βαθύ φόβο που έχει προς το συγκεκριμένο έντομο και σχολίασε ότι έγινε ρεζίλι.

«Η σχέση μου με τη Ζέτα Μακρυπούλια τον τελευταίο καιρό...» - «Βόμβες» από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Βόμβες» έριξε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναφορικά με τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, για την οποία τοποθετήθηκε δημόσια, αναφέροντας το τι συμβαίνει τον τελευταίο καιρό.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι πολύ ευτυχισμένος περισσότερα από δέκα χρόνια στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία προχώρησε σε αποκαλυπτική εξομολόγηση. Το ζευγάρι διατηρεί από την αρχή της σχέσης του χαμηλούς τόνους, χωρίς όμως να καταπιέζεται λόγω της δημοσιότητας που είναι στραμμένη στα πρόσωπά τους.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια τόσο η Ζέτα όσο και ο Μιχάλης μιλούν άνετα για τη σχέση τους και αυτό ακριβώς έκανε ο αγαπημένος τραγουδιστής σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου». Ειδικότερα, ο Μιχάλης αποκάλυψε πώς βίωσε την καραντίνα με τη Ζέτα λέγοντας ότι «όταν μένεις σπίτι πολλές ώρες, το καθετί δοκιμάζεται. Η σχέση σου με έναν άνθρωπο, όσο δεμένη κι αν είναι, υπάρχει μια ιδιαίτερη φόρτιση. Εμείς το είδαμε από τη θετική του πλευρά».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε, όμως, για όλο το διάστημα της καραντίνας και για τις διατροφικές τους επιλογές μιας και ο ίδιος είναι χορτοφάγος. Ο τραγουδιστής είπε τα εξής: «Το ψυγείο είναι ένα και υπάρχει μια προσαρμοστικότητα στο θέμα του βιγκανισμού ή της χορτοφαγίας, γιατί είναι μεταδοτική. Τα επιχειρήματά μου για τη χορτοφαγία έχουν επιρροή, πιάνουν τόπο. Δεν έχω καμία ενόχληση απέναντι στους κρεατοφάγους. Τρώω πολύ άνετα δίπλα σε κρεατοφάγους και πολύ σεβαστή η επιλογή του καθενός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share