Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θυμάστε την "κυρία Νίτσα" από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Σήμερα δε θα την αναγνωρίζετε

Άλλος άνθρωπος!

28 Νοεμβρίου 2020 10:43
Θυμάστε την
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Κωνσταντίνου και Ελένης είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Η κωμική σειρά με πρωταγωνιστές την Ελένη Ράντου και τον Χάρη Ρώμα, προβλήθηκε για πρώτη φορά τις σεζόν 1998-2000 και συνεχίζει να παίζεται μέχρι και σήμερα, σημειώνοντας πολύ υψηλές τηλεθεάσεις.

Στη σειρά έκαναν γκεστ εμφανίσεις διάφοροι ηθοποιοί, με κάποιους από τους ρόλους που υποδύθηκαν να συζητιούνται μέχρι και σήμερα. Ένας από αυτούς και της κυρίας Νίτσας, την οποία υποδύθηκε η ηθοποιός, Μαρία Παλαιολόγου. Όμως πώς είναι σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός;

Ο φωτογραφικός φακός "έπιασε" την ηθοποιό σε μια της έξοδο κι εκείνη πόζαρε με τον φίλο και συνάδελφό της, Σπύρο Μπιμπίλα. Εκτός όμως, από την "κυρία Νίτσα", δείτε εδώ πώς είναι σήμερα ο θείος Τζόνι της Βλαχάκη.

Δείτε την:

Κωνσταντίνου και Ελένης: Το «ψέμα» που και οι φανατικοί της σειράς είχαν πιστέψει (Video)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπου ο Χάρης Ρώμας και η ήταν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μάλιστα, τότε υπήρξε μία φήμη που... μπέρδεψε ακόμα και τους φανατικούς της τηλεοπτικής σειράς. Επίσης, μια μεγάλη ανατροπή υπήρξε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», καθώς φαίνεται πως… «Ελένη Βλαχάκη» δεν υπήρχε στην αρχή, όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της σειράς.

Αναφερόμαστε στο μωρό που εμφανίστηκε στο επεισόδιο «Μωρό μου, Μωρό μου εσύ». Τότε σύμφωνα με τα όσα είχαν ακουστεί, το παιδί ήταν της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, όμως, η αλήθεια δεν ήταν αυτή.

Ο Χάρης Ρώμας είχε σπεύσει να διαψεύσει τα συγκεκριμένα σενάρια ενώ η έτερη σεναριογράφος της σειράς, Άννα Χατζησοφιά είχε αποκαλύψει πως στο επεισόδιο είχαν παίξει δύο μωρά, τα οποία δεν έμοιαζαν καθόλου μεταξύ τους.

Δείτε παρακάτω το επεισόδιο:

Εσύ ήξερες ποια είναι η καταγωγή της «Μανταρινάκη» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δεν πάει το μυαλό σου!

Εσείς γνωρίζατε ποια είναι η καταγωγή της «Ματίνας Μανταρινάκη» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Το μυαλό σας δεν μπορεί να πάει στο από πού… κρατά η σκούφια της, με την ίδια να το λέει μάλιστα μες στο σήριαλ, ενώ ένας ηθοποιός του έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Η Καλλιρόη Μυριαγκού έγινε μια αγαπημένη φιγούρα της ελληνικής τηλεόρασης μέσα στα χρόνια, έχοντας ενσαρκώσει υπέροχα αυτό τον… κόντρα ρόλο για την ίδια. Όπως έχει ομολογήσει, άλλωστε, ο χαρακτήρας της είναι εντελώς διαφορετικός από το δικό της στην πραγματικότητα, που είναι πιο απελευθερωμένος και, σίγουρα, δεν έχει σχέση με εκείνο της γεροντοκόρης.

Η ίδια, λοιπόν, είχε μιλήσει σε ένα επεισόδιο για την καταγωγή της «Ματίνας», που τυχαίνει να είναι και της Καλλιρόης. Προέρχεται, λοιπόν, από την Χίο, όπου γεννήθηκε το 1972 και προ ημερών (19/10) έκλεισε τα 48 της χρόνια.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το επεισόδιο όπου κάνει την αποκάλυψη:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share