Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Κινδυνεύει η ζωή μου..." - Σοκαρισμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου

Ο καλεσμένος που τον είχε συγκλονίσει!

28 Νοεμβρίου 2020 09:42
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένος ήταν στην εκπομπή του ο Νίκος Χατζηνικολάου, με έναν καλεσμένο του να τον συγκλονίζει, λέγοντας πως η ζωή του κινδυνεύει, με ένα υψηλά ιστάμενο άτομο κιόλας να του το αποκαλύπτει.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει καταγράψει πολλά χρόνια στην τηλεόραση και, σε αυτά δεν έχουν λείψει οι καβγάδες. Σε μία από εκείνες τις περιπτώσεις, κατηγόρησε έναν κορυφαίο Υπουργό, ότι έκανε επίθεση στους δημοσιογράφους, καθώς είχε αναφέρει πως δημιουργούνται θεωρίες συνομωσίας.

Καλεσμένος ήταν ο Γιάννης Πανούσης, ο οποίος είχε αποκαλύψει πως ο τότε διοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης, του είχε πει προ δεκαημέρου πως κινδυνεύει η ζωή του. Στη συνέχεια, όμως, δε θέλησε να δώσει καμία απάντηση.

Ο Υπουργός, βέβαια, ενημέρωσε τους δικηγόρους του για το ζήτημα, αλλά δε θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενα των συζητήσεών του, μιλώντας γενικά και αόριστα, κάνοντας έξαλλους άπαντες στο στούντιο. Μιας και αναφερθήκαμε στον Νίκο Χατζηνικολάου, διαβάστε εδώ μια έκτακτη αλλαγή του ΑΝΤ1 για την εκπομπή του.

Δείτε το βίντεο:

«Ντροπή σου φασίστρια, ζήτα συγγνώμη...» - Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου με την αποκάλυψη του ένοχου μυστικού

Έξαλλος ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου με την αποκάλυψη ενός ένοχου μυστικού από το παρελθόν, με τον δημοσιογράφο να ζητά από συνομιλητή του να ζητήσει συγγνώμη, τονίζοντας πως η αναφορά του είναι ντροπιαστική.

Με αφορμή τον εορτασμό του Πολυτεχνείου, μια χρήστης του Twitter κατηγόρησε τον έμπειρο παρουσιαστή, ότι ως μέλος της ΟΝΝΕΔ μια εποχή, ήθελε την κατάργηση της επετείου. Ο Χατζηνικολάου, για τον οποίο υπήρξε ανακοίνωση του ΑΝΤ1, αντέδρασε δυναμικά, επισημαίνοντας πως η κατηγορία της χρήστη δεν είναι τίποτα άλλο από μια αθλιότητα.

«15 Νοεμβρίου 1983. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέλος της ηγεσίας της ΟΝΝΕΔ, ζητούσε την κατάργηση του εορτασμού του #Πολυτεχνείου... έτσι για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους και η κοροϊδία των κατ'επίφασιν δημοσιογράφων που το παίζουν δημοκράτες να λάβει τέλος! #ΝΔ_Χουντα», έγραψε η ίδια και η απάντηση του Χατζηνικολάου ήταν η εξής: «Να βρεις τις ανακοινώσεις της ΜΑΚΙ εκείνης της εποχής και να ζητήσεις συγνώμη για την αθλιότητα που διέπραξες! Ντροπή σου!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share