Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021

"Προσπαθώ αλλά ακόμα δεν μπορώ να…": Λύγισε η Μαρία Μπεκατώρου

Δεν άντεξε!

28 Νοεμβρίου 2020 07:20
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου σε παλαιότερη συνέντευξή της αναφέρθηκε στις προσπάθειές της να κάνει ένα παιδί αλλά και στο ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα μωρό. Τι είχε πει η αγαπημένη παρουσιάστρια;

Διαβάστε αναλυτική τη συνέντευξη της παρουσιάστριας:

Είναι ακόμη στις επιθυμίες σου ένα παιδί;

Φυσικά, και ακόμη προσπαθώ γι’ αυτό.

Το ενδεχόμενο υιοθεσίας ενός παιδιού θα το σκεφτόσουν;

Όχι ακόμη. Είμαι, όπως σου είπα, στη φάση που προσπαθώ να αποκτήσω ένα δικό μου παιδί και το πιστεύω. Στην πορεία μπορεί να το σκεφτώ και αυτό.

Μαρία Μπεκατώρου παιδί

Η άποψη σου για την υιοθεσία ποια είναι;

Ένα πολύ σημαντικό έργο. Μια γενναία πράξη αγάπης. Στην Ελλάδα βέβαια πρέπει να πληρούνται πολλές και συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να προχωρήσει μια υιοθεσία. Και νομίζω υπάρχει και μεγάλη γραφειοκρατική διαδικασία. Έχω φίλους που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά για να καταφέρουν να προχωρήσουν στην υιοθεσία ενός παιδιού. Μιας και αναφερθήκαμε στην Μαρία Μπεκατώρου, δείτε εδώ μια ακόμα συνέντευξή της.

Συγκλονίζει η Μαρία Μπεκατώρου: Η αρρώστια που την «τελείωσε»

Συγκλονίζει η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία μίλησε για την αρρώστια που την «τελείωσε» ψυχολογικά, τονίζοντας η ιδέα μιας ασθένειας είναι ο μεγαλύτερος φόβος της.

Αυτό είχε αποκαλύψει σε μια συνέντευξή της η παρουσιάστρια, που βίωσε τραγικό τέλος σε ένα όνειρό της, συγκλονίζοντας με όσα είχε πει. Η περιπέτεια του πατέρα της ήταν εκείνη, όπως αποκαλύπτει, που την ώθησε σε αυτό τον φόβο, ελπίζοντας να μην τον περάσει ξανά.

Μαρία Μπεκατώρου αρρώστια

«Ο μεγαλύτερος μου φόβος όμως είναι η αρρώστια. Δεν ήταν, αλλά την αντιμετώπισα με τον μπαμπά μου και είδα από πολύ κοντά πως είναι να αρρωσταίνει και να καταλήγει ένας άνθρωπος», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις της, δείχνοντας πως και μόνο η σκέψη μιας αρρώστιας την φοβίζει.

Τραγικό τέλος στο όνειρο της Μαρίας Μπεκατώρου!

Τέλος μπήκε και στα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού, Still Standing σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr. Η Μαρία Μπεκατώρου απέχει λίγο από τα τηλεοπτικά πλατό, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορήθηκα... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share