Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Είσαι γελοία...» - «Ξέσπασε» ο Νίκος Μουτσινάς

Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΪ

27 Νοεμβρίου 2020 20:24
«Είσαι γελοία...» - «Ξέσπασε» ο Νίκος Μουτσινάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ξέσπασε» στον αέρα του ΣΚΑΪ ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος δέχθηκε μια έκπληξη στη διάρκεια της εκπομπής του από μια γυναίκα, την οποία αποκάλεσε γελοία.

Ο γνωστός παρουσιαστής δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από μια τηλεθεάτρια, η οποία χρειαζόταν μια συμβουλή για τη σχέση της. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, αποκαλύφθηκε πως η τηλεθεάτρια δεν ήταν άλλη από την Κατερίνα Στικούδη που ήθελε να του κάνει πλάκα, με τον πανικό επίσης να επικρατεί στο Φάληρο για τον Μουτσινά.

Εκείνος ξέσπασε σε γέλια και της είπε ότι «είσαι τέρμα γελοία. Μπράβο σου. Μπράβο που αυτό δεν έχει πειραχτεί με καμία καραντίνα».

«Θέλω να με αγαπάς…» - Αποκάλυψε τον έρωτά του ο Νίκος Μουτσινάς

Μια φοβερή κίνηση έκανε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος αποκάλυψε στον αέρα τον έρωτά του, με τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή να ζητά από τη γυναίκα, όπου έκανε την εξομολόγηση, πως θέλει… να τον αγαπά.

Ο ίδιος έστειλε ένα βίντεο στην Κατερίνα Καινούργιου, προκειμένου να της ευχηθεί για την ονομαστική της εορτή, μέσω της εκπομπής «Ευτυχείτε», όπου έβαλε τη δική του προσωπική «σφραγίδα» χάρη στο πηγαίο χιούμορ του.

Ο Μουτσινάς ζήτησε από την παρουσιάστρια να συνεχίσει να είναι… τρελή και όμορφη, προσθέτοντας πως αυτό που της ζητά, είναι να τον αγαπά. Η Καινούργιου, από την πλευρά της, δεν έκρυψε την χαρά της, ευχαριστώντας τον φίλο της για τις ευχές του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share