Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Ένα κορίτσι αναστάτωσε Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο: Πανικός στο ζευγάρι

Μπήκε δυναμικά στη ζωή τους

27 Νοεμβρίου 2020 19:02
Ένα κορίτσι αναστάτωσε Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο: Πανικός στο ζευγάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός υπήξε για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο, με ένα κορίτσι να… αναστατώνει το ζευγάρι, έχοντας μπει πολύ δυναμικά στη ζωή τους.

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια πολύ ωραία οικογένεια και είναι πολλοί ευτυχισμένοι. Παρά το φορτωμένο τους επαγγελματικό πρόγραμμα, η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους είναι τα παιδιά τους, με το ζευγάρι να ζει στιγμές ευτυχίας σε έναν νέο γάμο.

Ο 21χρονος γιος της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, Νικόλας σπουδάζει στο εξωτερικό και τώρα για τις γιορτές ήρθε στην Αθήνα για να περάσει όμορφες στιγμές με τους γονείς του και τα αδέλφια του.

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος γιος κορίτσι

Μάλιστα, ο Νικόλας είναι και πολύ ερωτευμένος και συναντήθηκε και με την σύντροφό του και δίστασε να φωτογραφηθεί μαζί της και να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Από την πλευρά της και η αγαπημένη του πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιασμένοι.

"Προσπαθεί ο ανδρούλης σου να μας...": Μήνυμα σοκ στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου!

Η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση, είναι μια γυναίκα η οποία έχει αποφασίσει να μην κρατάει την ζωή της μακριά από τα social media! Αυτό φυσικά έχει και αρνητικές επιπτώσεις αφού συχνά τα άσχημα σχόλια δεν λείπουν.

Όπως έγινε και στην τελευταία της ανάρτηση, εκεί που διαφήμιζε μια μάσκα ομορφιάς! Ένα σχόλιο που μας τράβηξε την προσοχή ήταν μιας γυναίκας που κατηγορούσε τον Νίκο Ευαγγελάτο ότι προσπαθεί να τρομοκρατήσει τον κόσμο λόγω... κορωνοϊού! Από τους γνωστούς... ψεκασμένους λοιπόν!

"Προσπαθούν ο ανδρουλης σου και οι όμοιοί του να μας τρομοκρατούν καθημερινά, αλλά ευτυχώς ο κόσμος ξυπνάει. Κράτα τις μασκουλες και φόρα τις εσυ", ανέφερε χαρακτηριστικά το σχόλιο!

Μάλιστα αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν πως τα likes κάτω από αυτό το σχόλιο έπεσαν βροχή!

Δείτε την φωτογραφία που έγινε η πέτρα του σκανδάλου παρακάτω:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share