Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Ξαφνική απόφαση για Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο: Μετά από χρόνια κοινής ζωής…

Τι θα κάνουν στο επόμενο βήμα;

27 Νοεμβρίου 2020 18:37
Ξαφνική απόφαση για Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο: Μετά από χρόνια κοινής ζωής…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια ξαφνική απόφαση προχώρησαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος, οι οποίοι θα κάνουν οριστικά το επόμενο βήμα, μετά από χρόνια κοινής ζωής.

Υπάρχει, συγκεκριμένα, μεγάλη πιθανότητα μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά να αφήσουν το σπίτι στα Μελίσσια και να εγκατασταθούν μόνιμα στο νησί της Άνδρου.

Η Ελένη Μενεγάκη ήδη βρισκόταν για καιρό στο αγαπημένο της νησί και όλοι γνωρίζουν πως ο Ματέο Παντζόπουλος έχει εκεί το Όναρ, που είναι και η μεγάλη του αγάπη και ασχολία, τη στιγμή που γίνεται ανατροπή για το πιθανό τηλεοπτικό μέλλον της συζύγου του.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος απόφαση

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος ετοιμάζονται, μάλιστα, να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους στα Άχλα. Νέες πληροφορίες όμως αναφέρουν πως η Ελένη έχει στο μυαλό της να ανοίξει ένα μαγαζί που θα εμπορεύεται και θα πουλά προϊόντα υγιεινής διατροφής με την επωνυμία της.

Αυτός είναι ακόμη ένας λόγος που θα έκανε την Ελένη να μετακινηθεί μόνιμα για λίγο καιρό τουλάχιστον στο νησί της Άνδρου. Εκείνη, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, θέλει έτσι κι αλλιώς να φύγει για κάποιο καιρό από την βαβούρα της Αθήνας και τώρα ειδικά που δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι η καλύτερη περίοδος. Το μόνο βέβαια που την κρατά λίγο πίσω στα σχέδιά της είναι τα παιδιά της και το ότι έχουν μια καθημερινότητα και δραστηρίοτητες τις οποίες θα είναι δύσκολο να αποχωριστούν. Ωστόσο, την απόφαση θα την πάρει στο τέλος του καλοκαιριού με ένα οικογενειακό συμβούλιο.

Πήγε στο ΑΤΜ με μαγιό και κόλασε κόσμο η Ελένη Μενεγάκη - Κάγκελο ο Ματέο Παντζόπουλος!

Παλιό αλλά... καλό! Η Ελένη Μενεγάκη το περασμένο καλοκαίρι στην Άνδρο άναψε φωτιές και άφησε όλους τους περαστικούς άφωνους, βλέποντάς την να κυκλοφορεί φορώντας το sexy και αποκαλυπτικό ολόσωμο λευκό μαγιό της και να πηγαίνει στην τράπεζα του νησιού για να πάρει χρήματα. Πήγε στο… ΑΤΜ με μαγιό!

Δείτε φωτογραφίες της sexy παρουσιάστριας στο Athensmagazine.gr:

 Πήγε στο ΑΤΜ με μαγιό και κόλασε κόσμο η Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη ΑΤΜ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share