Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό Χρήστο Σπανό - «Να μας προσέχεις...»

Το συγκινητικό του αντίο

27 Νοεμβρίου 2020 14:12
Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό Χρήστο Σπανό - «Να μας προσέχεις...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χρήστος Σπανός ζει δύσκολες στιγμές μια ανάσα από τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έχασε τον πατέρα του και βιώνει μεγάλο πένθος. Αποχαιρέτησε τον πατέρα του ποστάροντας φωτογραφίες του στο instagram και γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα. Πένθος και για τον παρουσιαστή Αντώνη Κανάκη καθώς έχασε έναν φίλο του που νικήθηκε από τον κορωνοϊό.

«Αγαπημένε μου πατέρα, θα σε θυμάμαι πάντα…κούκλο, χαμογελαστό, δυναμικό, έξυπνο, εγκάρδιο, τρυφερό, έντιμο και μάγκα…Μάγκα με την καλή την έννοια. Του άξιου, του ικανού…αυτού που ο λόγος του ήτανε συμβόλαιο. Να ξέρεις ότι τους τελευταίους μήνες σε αγάπησα ακόμα περισσότερο…Να μας προσέχεις από κει ψηλά. Ο γιος σου».

Βαρύ πένθος για τη Νίκη Παλληκαράκη!

Δύσκολες στιγμές βιώνει η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Η ηθοποιός έκανε γνωστό το δυσάρεστο γεγονός μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η Νίκη Παλληκαράκη δημοσίευσε μια φωτογραφία των γονιών της και έγραψε: «Αντίο πατέρα μου…αδιαπραγμάτευτη πια αυτή η απουσία, αυτό το ταξίδι». Την ίδια ώρα θλίψη σκορπά και ο θάνατος του επιχειρηματία Γιάννη Λώλου από κορωνοϊό.

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού:

Βαρύ πένθος για την Χριστίνα Αλεξανιάν

Βαρύ πένθος για την Χριστίνα Αλεξανιάν, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της θείος, αδερφός του πατέρα της. Επίσης, στο πένθος έχει βυθιστεί η γνωστή αθλήτρια και πρώην διαγωνιζόμενη του J2US, Έρρικα Πρεζεράκου.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης που έκανε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή της φωτογραφία με τον θείο της και συγκίνησε με τα όσα έγραψε στη λεζάντα.

“Έφυγε ο θείος Παντελής. Ο αδερφός του πατέρα μου. Ο μικρός του. Πήγε να τον συναντήσει εκεί που μόνο άγγελοι κατοικούν. Να μου τον φιλήσεις. Τελείωσαν οι αγκαλιές και η σκέψη πια μόνο θα τις κάνει. Θα ανταμώσεις τους γονείς και τα αδέρφια σου. Αυτή η τόσο αγαπημένη οικογένεια θα σμίξει ξανά. Καλό σου ταξίδι..”, έγραψε.

Οι διαδικτυακοί φίλοι της Χριστίνας Αλεξανιάν έσπευσαν να της γράψουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Δείτε την ανάρτησή της:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share