Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θυμάστε την παρουσιάστρια του Alter, Βάσια Λόη; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα!

Γυναικάρα!

27 Νοεμβρίου 2020 11:08
Θυμάστε την παρουσιάστρια του Alter, Βάσια Λόη; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη Βάσια Λόη τη γνωρίσαμε αρκετά χρόνια πριν μέσα από τη συχνότητα του ALTER, όπου και ήταν παρουσιάστρια για αρκετά χρόνια σε μεσημεριανές εκπομπές. Ωστόσο, το καλοκαίρι του 2010 παντρεύτηκε τον εφοπλιστή Νίκο Μαδιά και αποφάσισε να εγκαταλείψει τη showbiz.

Όπως ξέρουμε, η ίδια έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να επικεντρωθεί στην ανατροφή των δύο γιων της και γενικότερα στην οικογένειά της, πραγματοποιώντας σπάνιες έως ελάχιστες κοσμικές εμφανίσεις. Πρόσφατα ωστόσο, έχει κάνει μερικές εξόδους είτε με φίλους είτε με τον σύζυγό της και εμείς έχουμε συλλέξει παρακάτω μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές pics που εξασφάλισε ο φωτογραφικός φακός.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Μαρία Σινιώρη: Δείτε πως είναι σήμερα η κούκλα παρουσιάστρια καιρού του ALTER

Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr:

Θυμάστε την παρουσιάστρια Σία Λιαροπούλου; Δείτε πώς είναι σήμερα και για ποιο λόγο αγνοείται

Θυμάστε την παρουσιάστρια Σία Λιαροπούλου, η οποία κυριάρχησε προς τα τέλη του 1990 στην ελληνική τηλεόραση; Δείτε πώς είναι σήμερα και το λόγο, που εκείνη εξαφανίστηκε τα τελευταία χρόνια.

Έκανε την εμφάνισή της το 1997 με την εκπομπή «Μια νέα αρχή». Ακολούθησαν τα «Μυστικά της Αγάπης», «Το Ζευγάρι της Χρονιάς» και «Τελική Απόφαση», μετατρέποντας τη Σία στην απόλυτη σταρ της εποχής στο κομμάτι των εκπομπών – ριάλιτι. Αυτό που την ξεχώριζε από όλους τους άλλους η σοβαρότητα με την οποία κατάφερνε να αντιμετωπίσει ακόμα και τους πιο παρακμιακούς καλεσμένους, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε πώς είναι σήμερα και ο Μίλτος Μακρίδης.

Μπορεί να γκρεμιζόταν το πλατό από τις φωνές, τα «γαλλικά» και τις χειρονομίες, η Σία, όμως, κατάφερνε να επαναφέρει τους πάντες στην τάξη με ένα ψυχρό «Σας παρακαλώ».

Το γεγονός πως σήμερα αγνοούνται τα ίχνη της, ακόμα δε μπορούμε να το χωνέψουμε. Δεν υπάρχει νέα φωτογραφία της πουθενά στο διαδίκτυο, κανένα νέο για το τι κάνει πλέον και είναι λες και έχει αλλάξει ταυτότητα και κυκλοφορεί με άλλο όνομα. Για τέτοια εξαφάνιση μιλάμε. Η πιο πρόσφατη φωτογραφία της, είναι πριν σχεδόν 20 χρόνια από την τελευταία της εκπομπή, στην οποία έχει αποχωριστεί το ξανθό και κάνει στροφή στην ποιότητα του καστανού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share