Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Κόκκαλο» με την εικόνα της κόρης του ο Σάκης Ρουβάς: Τον συγκρατούσε η Κάτια Ζυγούλη

Τι συνέβη;

26 Νοεμβρίου 2020 21:22
«Κόκκαλο» με την εικόνα της κόρης του ο Σάκης Ρουβάς: Τον συγκρατούσε η Κάτια Ζυγούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κόκκαλο» με την εικόνα της κόρης του, σε έξοδο της οικογένειάς του, ήταν ο Σάκης Ρουβάς, με την Κάτια Ζυγούλη να επιχειρεί να τον… συγκρατήσει.

Η Αναστασία Ρουβά είχε τα γενέθλιά της στις αρχές Νοεμβρίου και σύσσωμη η οικογένεια του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, οι οποίοι έκαναν μια κίνηση που έφερε χαμό εν μέσω καραντίνας, έκανε μια σπάνια δημόσια έξοδο για να το γιορτάσει, λίγες ώρες πριν επιβληθεί η καραντίνα. Το διάσημο ζευγάρι με τα παιδιά του βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί της Βουκουρεστίου και με όλα τα μέτρα προφύλαξης, έσβησαν τα κεράκια στην τούρτα της Αναστασίας.

Για αυτή την έξοδο, η οικογένεια Ρουβά – Ζυγούλη φόρεσε τα καλά της, ειδικά τα παιδιά τους που ήταν ντυμένα με στιλ.Φυσικά, η πρωταγωνίστρια ήταν η Αναστασία, η οποία στα 12 της χρόνια κοντεύει να φτάσει σε ύψος τη μητέρα της, και μάλιστα φαίνεται ότι της μοιάζει αρκετά στο στιλ και τον σωματότυπο.

Τι διάλεξαν για την μοναδική αυτή βραδιά! Φορώντας δερμάτινη ζιπ κιλότ, t-shirt και τζιν μπουφάν η Αναστασία έμοιαζε σαν αδελφή με τη Κάτια Ζυγούλη, που επέλεξε total black σύνολο με φαρδιά παντελόνα, t-shirt και ζακέτα, ενώ συνδύασε το λουκ με λευκά σνίκερς.

Έξαλλη η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά: Έκανε σαματά με τη ζήλεια της

Έξαλλη ήταν η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά, κάνοντας σαματά με τη ζήλεια της απέναντι στο σύζυγό της και δείχνοντας ποιες την έχουν κάνει… να νιώθει με αυτό τον τρόπο.

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Το ζευγάρι που είναι ένα από τα αγαπημένα της show biz συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του μέσα από τα social media. O Σάκης Ρουβάς μάλιστα έχει φτιάξει θερμοκήπιο από το οποίο η οικογένεια τρέφεται υγιεινά και βιολογικά.

Η Κάτια Ζυγούλη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Αυτή τη φορά ωστόσο αποφάσισε να μας δείξει ποιες ήταν οι αντίζηλές της μέσα στην καραντίνα για τις οποίες αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα. Οι αντίζηλές της δεν είναι άλλες από κάποιες πιπεριές που ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να φυτέψει και εκείνη θέλοντας να της εξοντώσει είπε να τις κάνει «φίλες» της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share