Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Έρχεται και με πλακώνει...» - Άλαλος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια

Τι αποκάλυψε;

26 Νοεμβρίου 2020 19:53
«Έρχεται και με πλακώνει...» - Άλαλος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλαλος έμεινε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με μια εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια, που μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και το πώς έχει αλλάξει με τα χρόνια, με το ζευγάρι τελευταία να προχωρά σε μια ανακοίνωση.

Η ίδια τονίζει, ότι δεν ήξερε στο παρελθόν τι της άρεσε, αλλά σήμερα είναι πιο συγκροτημένη, ενώ τονίζει πως αν κάποιος βάλει όρια και κανόνες, μπορεί να ακολουθήσει.

Δείτε όσα είπε σε συνέντευξή της:

Σε τι έχει αλλάξει η Ζέτα μέσα σε αυτά τα χρόνια;

Στα πάντα σχεδόν! Έχω ωριμάσει περισσότερο, αρχίζω να ανακαλύπτω τι θέλω, τι μου αρέσει, διότι δεν ήξερα πάντα τι μου άρεσε, διεκδικώ. Είμαι πιο συγκροτημένη πια, κι έχω ένα στόχο, ενώ παλιότερα ήμουν όπου φυσήξει ο άνεμος.

Πώς ήσασταν ως παιδί;

Γλυκούλα φαντάζομαι, αλλά πολύ κλειστό παιδί. Έχω την αίσθηση πως ήμουν ήσυχη και ήρεμη.

Το καλό παιδί των γονιών σας.

Ήμουν πολύ υπάκουο παιδί, πολύ μέσα στους κανόνες που έθετε η οικογένεια, αυτό μάλλον πληρώνω τώρα, αλλά τώρα αντιδρώ!

Γιατί το λέτε αυτό;

Αν μου βάλει κάποιος όρια και κανόνες, μπορεί να μην τα υπερβώ και να τα τηρώ. Καμιά φορά λοιπόν αυτό έρχεται και σε πλακώνει. Δεν θα σε κλείσουν και φυλακή, αν κάποια στιγμή κάνεις κάτι το οποίο σε αναγκάζει να βγεις από ένα πλαίσιο που σε θέτουν.

«Μαρμάρωσε» η Ζέτα Mακρυπoύλια - Ντροπιαστική στιγμή (Video)

Πλάκα έπαθε η Ζέτα Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ με έναν παίκτη, ο οποίος επέμενε πως μια αρκετά μεγάλη πόλη, είναι χωριό της Θεσσαλίας.

Όταν του δόθηκε η λέξη «Καβάλα» και έπρεπε να πει τέσσερις λέξεις, που να την περιγράφουν, για να βρουν οι συμπαίκτες του, εκείνος επέμενε να βάλει τη λέξη «χωριό».

Ωστόσο, η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια επέμεινε και τον έπεισε ότι η Καβάλα είναι πόλη, όπως και να βάλει τη λέξη «Μακεδονία», όπως και τη λέξη «θάλασσα» -την οποία και δεν βρήκαν οι συμπαίκτες του και αναρωτήθηκαν στο τέλος αν η Καβάλα έχει όντως θάλασσα.

Δείτε το βίντεο από το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share