Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Ξεχείλισε το ποτήρι για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά: Ήρθε η ώρα να πάνε στα δικαστήρια

Σκληρός «χωρισμός» για το ζεύγος

26 Νοεμβρίου 2020 19:26
Ξεχείλισε το ποτήρι για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά: Ήρθε η ώρα να πάνε στα δικαστήρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φαίνεται πως το ποτήρι… ξεχείλισε για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, με τους δύο να βιώνουν ένα σκληρό «χωρισμό», με αποτέλεσμα να πάνε στα δικαστήρια, καθώς έχει έρθει πια η κρίσιμη ώρα.

Όπως έγινε γνωστό, στα δικαστήρια προσέφυγε ο Μάνος Καμπίτης, ο σκηνοθέτης της ταινίας «Χαλβάη 5 – 0», ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα για να προστατεύσει τη διακίνηση της πνευματικής του ιδιοκτησίας.

Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε, χωρίς να δώσει την έγκρισή του η ταινία ανέβηκε σε συνδρομητική πλατφόρμα όπου με πληρωμή όποιος ήθελε μπορούσε να την «κατεβάσει».

Ο ίδιος επέλεξε να ξεκαθαρίσει τη θέση του μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται» για τη δικαστική διαμάχη με τον συνεργάτη, φίλο και κουμπάρο του, Μάρκο Σεφερλή, και τα όσα ακούστηκαν, με τον ηθοποιό και τη σύζυγό του να ετοιμάζουν ανακοίνωση.

«Υπάρχει μία διαμάχη συνεργατών. Οι κουμπαριές είναι κάτι άλλο. Ακούστηκε ότι εγώ πήγα να μπω σαν προσωρινός δικαιούχος της ταινίας. Ο δικαιούχος της ταινίας είμαι εγώ. Δεν μου αρέσει να βγαίνω σε κανάλια. Ένας από τους λόγους που βγαίνω σήμερα είναι για να βάλω τα θέματα στη θέση τους. Τα δικαιώματα της ταινίας ανήκουν στον σκηνοθέτη πριν παραχωρήσει μεγάλο μέρος στον παραγωγό. Αν δεν υπάρχει αυτό, υπάρχει πρόβλημα. Από πλευράς μου, όπως κάνω σε κάθε δουλειά, πάντα κάνουμε συμβόλαιο. Δεν υπογράψαμε ενώ εγώ ζητούσα να συμβεί. Σίγουρα, λόγω της επί 25 φιλίας μου με τον Μάρκο Σεφερλή δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα με “ρίξει” η πλευρά του».

«Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε όταν έγινα πιο πιεστικός. Πήρα μία μικρή προκαταβολή και στη συνέχεια αφού έγινα πολύ πιεστικός πήρα ένα e-mail σε απάντηση των πολλών που είχα στείλει για την αμοιβή μου που έλεγε ότι η εταιρεία δεν μου οφείλει τίποτα».

«Το ποτήρι ξεχείλισε όταν δεν μου απαντούσαν και όταν η κοινοπραξία είπε ότι δεν μου οφείλει τίποτα. Όταν μετά έψαχνα να βρω τον κολλητό μου φίλο και δεν φανερωνόταν. Και πήγαμε δικαστικά. Η πρώτη πλατφόρμα κατέβασε την ταινία και χθες κατέβασε και δεύτερη πλατφόρμα την ταινία».

«Μου λένε ότι δεν θα ξαναδουλέψω. Ότι έχει κάνει σούσουρο ο Σεφερλής στην αγορά, ότι υπεξαίρεσα χρήματα, ότι εγώ απέφευγα να υπογράψω, ότι είμαι άπειρος κτλ».

«Για όλο αυτό φταίει το υπερεγώ του Σεφερλή, αυτό που ευθύνεται και για όλες τις κόντρες του», κατέληξε στο τέλος ο σκηνοθέτης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share