Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ με τον Γιώργο Παπαδάκη: Τα σημάδια στο πρόσωπο που εξαφάνισε επειδή…

Χαμός με τον παρουσιαστή

26 Νοεμβρίου 2020 18:45
Σοκ με τον Γιώργο Παπαδάκη: Τα σημάδια στο πρόσωπο που εξαφάνισε επειδή…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ επικράτησε με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος χρειάστηκε να εξαφανίσει ορισμένα σημάδια στο πρόσωπο, με ένα φοβερό περιστατικό να λαμβάνει τόπο.

Γνωστός για το χιούμορ του, ο γνωστός παρουσιαστής μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό μια δική του αστεία ιστορία από το παρελθόν, σχολιάζοντας την εικόνα του πρώην δήμαρχου της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι, στην οποία η βαφή των μαλλιών του «τρέχει» στο πρόσωπό του. Απευθυνόμενος σε συνεργάτη του ο Γιώργος Παπαδάκης, που βιώνει τραγική εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, του είπε χιουμοριστικά να προσέχει να μην πάθει αυτό που έπαθε ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ.

«Αυτό μου έχει τύχει κι εμένα όταν έκανα το "3 στον αέρα". Τότε τα κορίτσια στο μακιγιάζ μου είχαν πει να μου βάλουν αυτό που βάζουν και κάποιοι συνάδελφοί σας; Λέω τι είναι αυτό; Και μου απάντησαν πως πρόκειται για ένα σπρέι που καλύπτει τη φαλακρίτσα. Με τα χίλια ζόρια είπα ναι. (…) Ήταν Ιούνιος με φοβερή ζέστη και μετά την εκπομπή φύγαμε για Θεσαλονίκη. Ίδρωσα και βλέπω τον κόσμο να με κοιτάει και να γελάει. Πρώτοι μήνες τότε που εμφανιζόμουν στην τηλεόραση, όλοι στην αρχή γίνονται ψώνια, νομίζουν ότι όλος ο κόσμος ασχολείται με αυτούς, και πίστευα ότι με αναγνώρισαν… Μέχρι που ήρθε η αεροσυνοδός και μου είπε ότι έχω ιδρώσει κι έχει ξεβάψει το μαλλί μου και είχε γίνει όλο το πρόσωπό μου καστανό», εξομολογήθηκε με χιούμορ ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο Τζουλιάνι ανέβηκε στο βήμα προκειμένου να υπερασπιστεί την άποψη του Τραμπ για απάτη στις αμερικανικές εκλογές, ισχυριζόμενος ότι υπάρχουν αρκετοί ψήφοι που όταν καταμετρηθούν θα ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Ο δικηγόρος του Τραμπ άρχισε να κατηγορεί τον Τζορτζ Σόρος, τους Κλίντον και την Κίνα ότι βρίσκονται πίσω από μια «συνωμοσία» για τη νίκη του Τζο Μπάιντεν. Και τότε άρχισε να ιδρώνει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share