Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποτυχία για την Αννίτα Πάνια - "Δεν πήγε καλά…"

Έκανε την αποκάλυψη!

26 Νοεμβρίου 2020 11:40
Αποτυχία για την Αννίτα Πάνια -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποτυχία της, έκανε γνωστή η Αννίτα Πάνια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί ένα συμβάν που σημειώθηκε με τα... μελομακάρονα που έφτιαξε για την οικογένεια της. Η ίδια, πόζαρε μπροστά στο δέντρο της κρατώντας στα χέρια μια πιατέλα με μελομακάρονα που έφτιαξε, αποκαλύπτοντας πως κάτι πήγε στραβά με τη συνταγή.

Όπως έγραψε στην λεζάντα της, περισσότερο μοιάζουν με μπιφτέκια παρά με μελομακάρονα. "Σίγουρα κάτι δεν πήγε καλά… Τα μελομακάρονα μου, μοιάζουν περισσότερο με μπιφτέκια… Βγήκαν τεράστια… Πάντως μια φίλη μου λέει πως όταν τα γλυκά των Χριστουγέννων αποτυγχάνουν όλα θα πάνε καλά!! Λέτε να είναι παραμύθι;¨. Μιας και αναφερθήκαμε στην Αννίτα Πάνια, δείτε εδώ μια απίστευτη αποκάλυψη.

Δείτε τη φωτογραφία:

Τράκαρε η Αννίτα Πάνια μαζί με τους συνεργάτες της - Η επική στιγμή που ελάχιστοι θυμούνται! (video)

Ελάχιστοι είναι εκείνοι που θυμούνται ένα επικό περιστατικό με την Αννίτα Πάνια και τους συνεργάτες της. Ειδικότερα, σε μία παλαιότερη εκπομπή της παρουσιάστριας, είδαμε μια επική στιγμή, καθώς θέλοντας να παρουσιάσουν ένα αμάξι, τράκαραν μέσα στο πλατό!

Ναι, καλά διαβάσατε! ​Μες τη χαρά είχε ξεκινήσει η Αννίτα Πάνια να δείξει στους τηλεθεατές της εκπομπής το αυτοκίνητο που θα τους έδινε δώρο, όμως το χαμόγελο δεν έμεινε για πολύ στα χείλη της. Η παρουσιάστρια είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει μέσα τους συνεργάτες της και να κάνουν μία βόλτα, με αποτέλεσμα να ρίξει το αμάξι πάνω σε ένα σκαλάκι.

Τόσο εκείνη, όσο και οι συνεργάτες της, πανικοβλήθηκαν για λίγο και μετά συνέχισαν την κανονική ροή της εκπομπής. Μιας και αναφερθήκαμε στην Αννίτα Πάνια, δείτε εδώ μια φωτογραφία με τον πρώην.

Δείτε το βίντεο από εκείνη την εκπομπή:

Αννίτα Πάνια: 50άρης βγήκε στην εκπομπή της και της την έπεσε - Δείτε την αντίδρασή της και θα μείνετε άφωνοι

Αννίτα Πάνια: Στον «αέρα» της εκπομπής της γνωστής παρουσιάστριας βγήκε ο 50άρης Λάμπρος από τη Λειβαδιά και έκανε την παρουσιάστρια, την παρέα της, τους τηλεθεατές και το κοινό να "λιώσουν".

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share