Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη-σοκ από την Φαίη Σκορδά: «Δεν το έχω πει ποτέ αυτό...» (Video)

«Βόμβα»

25 Νοεμβρίου 2020 21:45
Αποκάλυψη-σοκ από την Φαίη Σκορδά: «Δεν το έχω πει ποτέ αυτό...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία αποκάλυψη-σοκ προχώρησε σήμερα το πρωί η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής, «Το Πρωινό» και μίλησε για ένα προσωπικό θέμα που αντιμετώπισε στο παρελθόν. Επίσης, μια αποκάλυψη σεισμό έχουμε για την σχέση της Φαίης Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο!

Η παρουσιάστρια έπαθε ακμή στο παρελθόν λόγω των πινέλων που χρησιμοποιούσαν για το μακιγιάζ της και χρειάστηκε φαρμακευτική αγωγή.

Με αφορμή τις δηλώσεις της Βούλας Πατουλίδου είπε: «Το καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ θυμάμαι όταν ήμουν στο Alter, πάντα είχα μια πολύ ωραία επιδερμίδα, ένα πολύ ωραίο δέρμα γιατί πάντα το προσέχω και έχω καλό DNA. Δεν το έχω πει αυτό ποτέ, αλλά τότε είχα πάθει κοσμητική ακμή, από τα καλλυντικά. Κάποιες φορές έλεγα βιάζομαι ας βαφτούμε γρήγορα. Και μια μέρα ξύπνησα και είχε γεμίσει το πρόσωπό μου σπυριά. Είχα πάθει σοκ. Έκανα φαρμακευτική αγωγή και πέρασε»!

Δείτε όλα όσα είπε παρακάτω:

Νέο βήμα για τη Φαίη Σκορδά: Έγινε γνωστή η ευχάριστη είδηση!

Ευχάριστα είναι τα νέα που "έσκασαν" για την παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά. Τι συνέβη; Ποιο είναι το νέο βήμα;

Η Δευτέρα ξεκινάει με ένα καυτό θέμα στο Vanda's blog! Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Πρωινού, φαίνεται πως πρόκειται να μας εντυπωσιάσει και με τις υποκριτικές της ικανότητες αφού θα την δούμε να συμμετέχει σε μια νέα και πολύ γνωστή σειρά... διαβάστε περισσότερα για τη Φαίη Σκορδά στο Youweekly.gr

Υπέροχες στιγμές για τα παιδιά της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα: Παρά τον χωρισμό

Τον πανικό ένιωσε η Φαίη Σκορδά, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας… της πήρε τα παιδιά, προχωρώντας σε μια κίνηση μαζί τους εν μέσω πανδημίας και καραντίνας.

Ο γνωστός παρουσιαστής, συγκεκριμένα, με τους γιους του, Γιάννη και Δημήτρη βγήκαν βόλτα στη Γλυφάδα φορώντας πάντα τις μάσκες τους.

Ο παρουσιαστής μετά τον χωρισμό του από τη Φαίη Σκορδά, που μεταξύ άλλων βγήκε με τον Νίκο Ηλιόπουλο και όλοι κοιτούσαν τα πόδια της, έχει νοικιάσει σπίτι κοντά τους και βλέπει τα παιδιά του καθημερινά. Ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε να περπατούν στη Γλυφάδα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share